2777
2789
از این موردا تو دانشگاه خیلیههههه

تا الان انقد از نزدیک ندیده بودم

اولش با کناریم خندیدیم ولی اخراش خیلی پیش رفتن 

حالم خیلی بد شد قضیه خیلی دارک شد

از اون روز پسرارو میبینم حالت تهوع میگیره😐

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافم کسی ندیدم حتی تو دانشگاه. اما نی نی سایت زیاد دیدم. سرزمین عجایب هست. بعضی ها اگه اینجا اینجوری هستن تو واقعیت چی میتونن باشن!؟؟؟

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  

تمام خانومایی که تو جمعی که مرد هست به بچه شیر میدن بدون اینکه بپوشونن خودشون رو

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یه بیوه ۴۵ ساله .  یع پسر سرایدار خونه امون فامیلمونه . این ج..نده خانوم ایدزی می اومد زیرش میخوابید ، بعد تابستون میرفتم اونجا ، کل خونه رو کاندوم برداشته بود 😏 اینقد بیحیاست من تو‌حیاط بودم ، درو هل داد اومد تو اتاق پسره 😐 چند وقت پیش بهم پیام میداد که بیایین عقدم کنید ، کل شهرو اباد کرده ، اون سرایدارم بیرون کردم چون از این زنیکه خراب ایدز گرفته بود .😁 

البته اینقد دختر ، پسر نوجوان تو‌توالت عمومی دیدم رابطه جنسی دارن که دیگه عادی شده برام 

یا خود خدا این دیگه چقدر لجنننن بوده 🥲😶

دقیقا … تازه قبل اینکه باهاش کات کنم داشت دسیسه میچید و بهم تهمت میزد منم زنگ زدم ب باباش که دخترتو جمع کن یا.. خوشبختانه جمعش کرد از توی زندگیم😃

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
اتفاقا من میخواستم بگم.داداشم میگه دانشگاه دیگه اسمش نیست زایشگاه

دقیقااااا.  دیگه بدم از دانشگاه نیاد هرروز فقط دختر پسرارو میبینی با وضعیت افتضاح 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️