یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام خانومایی که تو جمعی که مرد هست به بچه شیر میدن بدون اینکه بپوشونن خودشون رو
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
یه بیوه ۴۵ ساله . یع پسر سرایدار خونه امون فامیلمونه . این ج..نده خانوم ایدزی می اومد زیرش میخوابید ، بعد تابستون میرفتم اونجا ، کل خونه رو کاندوم برداشته بود 😏 اینقد بیحیاست من توحیاط بودم ، درو هل داد اومد تو اتاق پسره 😐 چند وقت پیش بهم پیام میداد که بیایین عقدم کنید ، کل شهرو اباد کرده ، اون سرایدارم بیرون کردم چون از این زنیکه خراب ایدز گرفته بود .😁
البته اینقد دختر ، پسر نوجوان توتوالت عمومی دیدم رابطه جنسی دارن که دیگه عادی شده برام