2777
2789
خیلی خوشگله 🤌🏻 اینا خیلی قشنگ به تن میشینن 

دقیقا

چون لاغرم هستم خیلی خوب میشه 

اینو سفارش بدم با بادی سفید فک کنم بتونم با شلوار کرم یا شلوار سبز پاستیلی بپوشمش

این بنظرم استخونی قشنگه نظرت چیه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دقیقا چون لاغرم هستم خیلی خوب میشه  اینو سفارش بدم با بادی سفید فک کنم بتونم با شلوار کرم یا ...

آره👌🏻

بنظر منم همین استخونی قشنگ میشه

اینو با بادی سفید بگیری با خیلی چیزا میتونی ستشون کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره👌🏻 بنظر منم همین استخونی قشنگ میشه اینو با بادی سفید بگیری با خیلی چیزا میتونی ستشون کنی  ...

صبح بخیر ایران😂😂

دیروز سفارش دادم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
مبارکه 

عزیزم سایت واسه شلوارم میشناسی؟

سلاااااام🥰 عزیزم خوبید یه جا در مورد دانشگاه ایران نظر داده بودین ازتون دوتاسوال دارم ممنون میشم جواب بدید😘😍 

رشته ای مثل بینایی سنجی چند روز در هفته کلاس دارن؟  و اینکه از 7صصبح تا7شب دانشگاهن؟