2777
2789
عنوان

هشتا جنینمو کشتن🥲🥲

407 بازدید | 16 پست

هرچی میگفتن جنین شناس مرکز مام بده باورم نمیشد، میگفتم نه تو تبلیغاتشون میگن بهترینن... تا سرم اومد ۱۱ جنین خوب داشتم که هفت تاش گریدآ بود و بقیه بی... 

سر انتقال اولم هرچی گفتم آنوکسا لازم دارم سرم گیج میره مدام ،حالم خیلی بده ، دکتر انقدر سرسری ویزیت میکرد و علم کافی نداشت که نداد، ۳تا انتقال دادم به خاطر همین نبود آنوکسا مردن منفی شد...🥺

دفعه بعد  ۷میلیون پول آزمایش دادم تا بالاخره دکتر قاضی میر سعید فهمید من آنوکسا لازم دارم چیزی که اولم گفته بودم خودم

این بار حتی به انتقال نرسید ۸تا جنینمو موقع ذوب از بین بردن !

نابود شدم... بالای صد میلیون هزینه کردیم، هر ویزیت باید ویزیت دکتر و ماما و ۷۵۰سونو بدی، روهم هر مراجعه یک میلیون تومن میشه در حالی که فقط ماماهای بیسوادی که فقط فکر فالوورن ویزیتت میکنن و دکتر یه دقیقه میاد میره نسخه ارو ماما مینویسه ! معلوم نیس اصلا چرا میریم اونجا اگه قراره ماما نسخه پیچ باشه نه دکتر

شما تجربه اتون از مرکز مام چی بوده؟

عزیزم چرا ب نظرات بقیه اهمیت ندادی ؟ 

برو جای دیگ ان شاللع جواب بگیزی. دیگ فکرشم نکن خودش استرس و اعصاب خوردیه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم مرکز امین شهریور انتقال دادم بالای ۵۰ میلیون هزینه کردم دکترای جهاددانشگاهی شهرم اندازه گاوم نمیفهمیدن هرروز سونو و بعد روز تخمک کشی و انتقال فرستادن تهران مرکز امین، رفتم امین دیدم افغانستانه خدمات افغانی اتاق عمل افغانی پرستار افغانی .... دانشجوهای تازه کار دانشگاه ازاد... خلاصه جنین شناس سطح پایین، درنهایت ۳تا جنین داشتم ک انتقال دادم منفی شد. رفتم پیش دکتر میگم علت چیه تازه میگه ازمایشای شوهرت ناقصه ازمایش شکست اسپرم و واریکوسل نداره چرا!؟ خودمو کشتم قبل انتقال گفتم من عفونت دارم التهاب دهانه رحم تو دودفعه پاپ اسمیرم دیده شده براحتی یه پماد داد و گفت تا انتقال خوب میشی ! خدا لعنتشون کنه ک فقط جیب مردمو خالی میکنن. از خدا هم گله دارم که رنج بی فرزندی و رنج هزینه های گزاف و... رو ب ما تحمیل کرده درحالیکه حق طبیعی هرزن و مردی هست ک بچه دارشه.

عزیزم چرا ب نظرات بقیه اهمیت ندادی ؟  برو جای دیگ ان شاللع جواب بگیزی. دیگ فکرشم نکن خودش استر ...

آره واقعا تو گروهای چت دیدم میگفتن ، ولی انقدر که این مرکز پول تبلیغات میده آدم باورش میشه بعدا متوجه شدم مثلا اون هفته ای یدونه مثبت که تو پیج میذارن در مقابل روزانه بیشتر از ۵۰ ۶۰ تا انتقال اصلا موفقیت محسوب نمیشه ، آمار نسبیه😐

دکترا و ماما پولکی ان

بابا من الان جای دیگه میرم دکتر با تجربه ۱۸۰ ویزیتشه خودشم ویزیت میکنه دکترای مرکز مام انگار پیامبرن! میان چند ثانیه سلام میکنن میرن فکر میکنن معجزه میکنن نه دقتی نه احترام به بیمار، گله ای ویزیت میکنن !

من رفتم مرکز امین شهریور انتقال دادم بالای ۵۰ میلیون هزینه کردم دکترای جهاددانشگاهی شهرم اندازه گاوم ...

کلا ای وی اف واقعا سخته ، انتقال منفی بشه یه چیز، برا من یهو هشتا جنینمو نابود کردن! کلا ۱۱تا جنین یه بار انتقال دادم حتی انتقال کنسل شده ۴میلیون پول گرفتن  بگن کنسل شده

منم یه خانمی رو دیدم مثل شما از مام ناراضی‌ بود خدا ازشون نگذره این همه پول میگیرن از مردم واسه بعض ...

آره اصلا براشون مهم نیس فقط فکر فالووراشونن ، مخصوصا ماماهاشون یه ماما هم داره زهرا باغدار فکر کن وظیفه دکتره بهت پرهیز غذایی یا توصیه بکنه دیگه اون فقط رژیم میفروشه ! 

آره اصلا براشون مهم نیس فقط فکر فالووراشونن ، مخصوصا ماماهاشون یه ماما هم داره زهرا باغدار فکر کن وظ ...

چه بد....

منم قراره برم ivf. 

ظاهرا دکتر که انتخاب کردم خوبه.

حالا توکل به خدا.

البته من مشکلات زیاد دارم. 

احتمال زیاد قبلش هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی باید انجام بدم 

بابا من الان جای دیگه میرم دکتر با تجربه ۱۸۰ ویزیتشه خودشم ویزیت میکنه دکترای مرکز مام انگار پیامبرن ...

ببین من پیش د‌کتر دبیراشرافی رفتم

واقعا وقت گذاشت

کامل توضیح داد برامون.

خودش سونوگرافی هم انجام داد.

اگر خواستی یه بار کلینیکش

کجا میخوای بری؟ کدوم مرکز؟ من که فعلا خسته شدم

نه دکتر هرمز دبیراشرافی

جز اولین های ivf ایرانه 

من که خیلی خوشم اومد ازش.

خودش کلینیک داره تو خ سهروردی. 

کسی هم به من معرفی کرده گفته هم خواهرش هم چندین نفر دیگه از آشنا هاشون اینجا باردار شدن.

Ivf?? تو مام که نیست؟ چون دیگه پامو اونجا نمیذارم

مثلا به من گفت همیشه قبل ivf هیستروسکوپی انجام میده که رحم کاملا آماده باشه.

من چند نفر رو دیدم گفتن تو نی نی سایت بعد ۳بار ivf ناموفق تازه واسشون هیستروسکوپی انجام دادن.

یا مثلا میگفت ivf قدیمی شده و اون میکرو انجام میده که هم کیفیت جنین بالاتر باشه هم درصد تشکیل جنین.

یا مثلا میگفت دارو حتما خارجی باید باشه ایرانی ها تاثیر ندارن.

خلاصه که من هنوز جواب سونوگرافی تشخیص نوع کیستم رو نبردم براش، چون کیست دارم گفت اول باید نوعش مشخص بشه تا ببینه میتونه دارو بدا یا نه، اما تو همون ویزیت اول خیلی حاذق به نظرم اومد.