2777
2789
عنوان

وای نمی‌تونم خودمو کنترل کنم 🥺

163 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها ... 

ما تازه ساخت خونمون تموم شده و الآن تقریباً یه هفته شده که اثباب کشی کردیم . پنجشنبه جمعه هفته قبلی ، مامانم و مادرشوهرم اومدن همه جا رو شستن و تر تمیز کردن و وسایل ها رو چیدن و همه جا رو مرتب و منظم کردن . ولی من انگار دیوونه شدم ، دقیقاً روز بعدش ، باز دوباره تمام ظرف و ظروف و وسیله های آشپزخونه رو ریختم وسط و همه جا رو مثل چی سابیدم و برق انداختم . دقیقاً از ساعت ۱۲ ظهر که شروع کردم ، تا ۱۲ شب یه بند داشتم کار می‌کردم . اینقدر دست درد گرفته بودم که حتی نمی‌تونستم بخوابم . الآن دو سه رو روز بیشتر نگذشته ، باز دوباره حس میکنم باید یک بار دیگه اساسی آشپزخونه رو نظافت کنم . بعد از یه هفته هنوز نتونستم اتاق خواب ها رو بچینم ، از بس که خودم لفتش میدم 🤦‍♀️ دیگه کلافه شدم 😭 چیکار کنم !؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی میشم خب  با اینکه همه چیز نو هست و اصلاً کثیف نیستن ، احساس میکنم از خونه بدم میاد .  ...

از الان بخوای تحت تاثیر این حست قرار بگیری بخدا روزگارتو سیاه میکنه و نمیتونی از زندگی لذت ببری همین الان تو نطفه خفش کن بهش بی محلی کن جلوی خودت وایسا تا از سرت بیوفته 

از الان بخوای تحت تاثیر این حست قرار بگیری بخدا روزگارتو سیاه میکنه و نمیتونی از زندگی لذت ببری همین ...

خیلی سعی میکنم نسبت به این حسم بی تفاوت باشم 

ولی اگر یه ذره گرد و خاک ببینم ، دلم می‌خواد کله خودمو بکنم . فکر میکنم هر کس بیاد خونمون ، با خودش میگه چه خونه کرکثیفی 😖

خیلی سعی میکنم نسبت به این حسم بی تفاوت باشم  ولی اگر یه ذره گرد و خاک ببینم ، دلم می‌خواد کله ...

اصلاً اصلا اصلا اینطوری فکر نکن در حد اعتدال دیگه ذربین ک ندارن باور کنی یا نه امثال تورو زیاد تو فامیلمون داشتیم هیچکدوم الان سالم نیستن دور‌ازجونت دورازجونت

الهی که خیر و سلامتی و تندرستی همیشه تو زندگیت باشه مظافت خوبه ولی نه جوری ک تو هستی

اصلاً اصلا اصلا اینطوری فکر نکن در حد اعتدال دیگه ذربین ک ندارن باور کنی یا نه امثال تورو زیاد تو فا ...

دقیقاً ... من خودم از دبستان گرفته که توی یکی از بهترین مدرسه های شهر درس می‌خوندم تا راهنمایی و دبیرستان که نمونه دولتی و تیزهوشان بودم ، همیشه شاگرد اول و یکی از شانس های قبولی کنکور بودم . باورت نمیشه همین وسواس چیکار کرد باهام ؟ با سر زمینم زد و الآن هیچی به هیچی ... وسواس خیلی ضربه بدی به من زده ، متنفرم ازش . پیش بهترین روان درمان هم رفتم و هیچ تأثيری نداشته ، نمیدونم دیگه بابد چیکار کنم !؟