2777
2789
عنوان

عضویت ۱ سالگیم مبارکم باشع.😁

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
آخی مبارک ایشالا سالگرد ۵۰ ۶۰ سالگی عضویتت

اون موقع باید از دیار باقی پست بزارم 😅😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چن سالته ؟🙆🏻‍♀️

دهه ی ۳۰ زندگیم هستم.😊

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

[QUOTE=316672941]🙄🙄🙄  فک میکنی تا چند سالگی عمر می‌کنی ؟! اگه دوس داشتین جواب بدین اگه هم نه لایک کنید ضایع ...[/QUOT

چرا ضایع؟ خدا نکنه خواسته باشم اینکارو بکنم.🥰

نمیدونم تا خدا چی بخواد.🥰

شاید ۶۰ و اینا.😮‍💨

امید به زندگی دارم.

فقط از خدا خواستم؛ روزی رو نبینم و نباشم؛  شاهد از دست رفتن عزیزام باشم؛😔

خودم زودتر برم نبینم این روز رو.

♥️❤️  ۶۰ ؟؟  پس امید ب زندگی چی میشه 🙄 انشالله تولد ۱۲۰ سالگیتون

فدایی داری🤩😘😘😘💞💞💞