2777
2789
عنوان

عضویت ۱ سالگیم مبارکم باشع.😁

118 بازدید | 23 پست

پیام سایت به مناسبت اولین سالگرد🤩

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

مبارکه😍🩷

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه😍🩷

ممنونم گلم.😘💞💞

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آخی مبارک ایشالا سالگرد ۵۰ ۶۰ سالگی عضویتت

قرربونت😘💞💞

یک سوال من با شماره داداشم ثبت نام کردم بعد تعلیق شدم به خاست خودم آیا دراینصورت هم پیام تبریک نی نی ...

نمیدونم گلم؛🤦‍♀️

واسه من تبریک ندادن نامردا☹️😂

یادشون رفته.

من به نوبه ی خودم تبریک میگم گلم.🥰🥳🥳🥳🥳🥳💞💞

مبارکه 💖اگه نی نی یار نامردی نکرده بود الان کاربری من هم چهار ساله میشد یکی دیگش هم دوساله اون یکی ...

اای جانم😊💞💞