پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 عنوان عضویت ۱ سالگیم مبارکم باشع.😁 118 بازدید | 23 پست پیام سایت به مناسبت اولین سالگرد🤩 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا ) 1402/08/16 | 21:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missfm84 عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 3265 مبارکه😍🩷 وقتی افسرده شدم،مامانم میگفت چشم خورده!دکتر میگفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . ! ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 روحم شاد شد😅😅😅 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
فروغ_8 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7848 یک سوال من با شماره داداشم ثبت نام کردم بعد تعلیق شدم به خاست خودم آیا دراینصورت هم پیام تبریک نی نی سایت میره براش😐
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 مبارکه😍🩷 ممنونم گلم.😘💞💞 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 آخی مبارک ایشالا سالگرد ۵۰ ۶۰ سالگی عضویتت قرربونت😘💞💞 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 یک سوال من با شماره داداشم ثبت نام کردم بعد تعلیق شدم به خاست خودم آیا دراینصورت هم پیام تبریک نی نی ... نمیدونم گلم؛🤦♀️ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
حوریاخانم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 466 مبارکه 💖اگه نی نی یار نامردی نکرده بود الان کاربری من هم چهار ساله میشد یکی دیگش هم دوساله اون یکی هم بیشتر از یکسال بود اینو تعلیق نکن دیگه ظالم😒
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 واسه من تبریک ندادن نامردا☹️😂 یادشون رفته.من به نوبه ی خودم تبریک میگم گلم.🥰🥳🥳🥳🥳🥳💞💞 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 مبارکه 💖اگه نی نی یار نامردی نکرده بود الان کاربری من هم چهار ساله میشد یکی دیگش هم دوساله اون یکی ... اای جانم😊💞💞 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
پادیلانتوس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5989 مبالکه😍😂 قربونت 😘💞💞 هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )