2777
2789
عنوان

پسوریازیس کف سر

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه دارید؟

بله عزیزم من پنج سال درگیرش بودم کل وسیله از داروخونه می خریدم میزدم پیش دکتر عمومی میرفتم و عطاری اینا ولی همه اینا بدتر بدتر کرد شاید به مدت خوب میشد بعدش دوباره شروع می‌شد اگه اینکارارو نمی‌کردم شاید خیلی زودتر خوب میشدم

آخرش رفتم پیش به دکتر متخصص مرکز پسوریازیس 

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

مرسی عزیزم فقط میتونم بپرسم کف سرت چرب نمیشه وقتی میزنی؟

نه عزیزم.بعد از حمام میمالی کف سرت و ماساژ میدی.منو دکتر گفت علت شوره ات خشکی هست.ولی هیچی بهم نداد.خودم رفتم داروخونه اینو گرفتم خوب شد.ولی هربار بعد حمام میزنم و اصلا چرب هم نمیشه.من خودم یک روز درمیان حمام میرم همیشه.اوکیه 

یه روز خوب میاد

میشه آدرس بدی

تهران - تهران، ولیعصر، روبروی پارک ملت نبش آق بانو ساختمان داستو طبقه پنج واحد 22 

02126207937

با بنده که اولین بار رفتم دو ساعت صحبت کردن کلی ازم سوال کردن از کودکی تا به امروز که چه اتفاقاتی افتاده که شاید باعث استرسم شده همه رو با جزییات برام توضیح میدادن و راهکار ....واقعا دکتر خوبیه

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔