2777
2789

کسی بوده بچش تو درس ضعیف باشه چکار کردید خوب شده اصلا بی علاقه ب درس تکالیفشو با دادوبیدادمن ب زور مینویسه تورو خدا اگه راهی بلدید بگید.تو کل درساش اینطوره کلاس ریاضی میره خصوصی ولی همه درسا خرابه

تویی زیباترینم

خب شاید استعدادش تو یه چیز دیگه باشه

سخت نگیر ،بچه س

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

به زور داد و بیداد نمیشه درستش کنید. خواهر من دقیقا همین مشکل رو داره، تا پسرشو رها می‌کنه اون می‌ره سراغ کیسه اچارهاش و وسایل برقی خودش و با اونا سرگرم می‌کنه خودش رو.

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید استعدادش تو یه چیز دیگه باشه سخت نگیر ،بچه س

خب مهمتراز درس چیه معلمش هرروز میگه بیا مدرسه تکلیف ننوشته درس بلد نیست چ گلی سرم بگیرم بخدا دیگه اکم درنیاد از دستش

تویی زیباترینم

کلاس چندمه من پسرم برا نوشتن دیوونم نمیکنه بیچاره همه حرفامم گوش میده ولی  بعضی چیزا متوجه نمیشه مثلا جمله سازی اصلا بلد نیست 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست

نه بابا بی سواد بار نمیاد کتاب مدرسه فقط اول تا سوم بدرد میخورن بقیش به هیچ دردی نمیخورن بچه هم راه خودشو پیدا میکنه .....

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
اول باید ببینی مشکل چیه با داد و بیداد درست نمیشه کلی دلیل ممکنه داشته باشه نمیشه همینجوری گفت

من الان نیاز دارم کسی ی راهکار بده خودم دیگه مغزم ب جایی نمیکشه

تویی زیباترینم
کلاس چندمه

درس خوندن تو‌ ذات یه عده نیست. خواهرم چون خودش منظم و درس خون بوده فکر می‌کنه پسرش هم باید مثل خودش باشه ولی قبول نداره که پسرش شبیه باباش شده و از درس متنفر هستش

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.