2777
2789
عنوان

پسرم خیلی تودرساش تنبله و حواس پرت دیگه کلافه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته بری مدرسه بچت بگن تنبله و خجالت زده بشی

خانم اون کسانی که دارن به شما میگن بچه شما تنبل هستش همه دارن واسه یه حقوق بخور نمیر کار میکنن، نمیگم درس نخونه درس خیلی خوبه ولی دیگه اینجوری فکر نکنید که تنها راه موفقیت فقط درس خوندنه، درس دیگه جواب نمیده، یه سر تو همین سایت بزنید ببینید چند نفر تحصیل کرده بیکار وجود داره و اونایی هم که سر کار میرن ببینید مشغول چه کاری هستند. 

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
من الان نیاز دارم کسی ی راهکار بده خودم دیگه مغزم ب جایی نمیکشه

خب نمیدونم ممکنه دیدش به مدرسه منفی باشه ممکنه از قبل مشکل داره و درسارو نمیفهمه ممکنه کند مینویسه و براش سخته ممکنه از معلم خوشش نیاد ممکنه توجهش ضعیف باشه ممکنه مسئولیت پذیری نداره و... هر کدوم راهکار خودشو داره کسی میتونه بگه که شناخت کافی پیدا کرده از معلمش و مشاور کمک بگیرید

خب نمیدونم ممکنه دیدش به مدرسه منفی باشه ممکنه از قبل مشکل داره و درسارو نمیفهمه ممکنه کند مینویسه و ...

کندمینویسه..تمرکز نداره..درسا رو هم حتما خوب نمیفهمه معلمش راصی نیست میگم کمکش کن نمونه سوال بده کاربرگ بده میگه نمیدم سرکلاس باید حواسش باشه 

تویی زیباترینم
روانشناس یا مشاور بهتره

مشاوریه تشخیص اولیه میده ازتون درموردرفتاراش حرفاش سوال می‌کنه براساس اونایه نظری میده خودش رو هم میبینن و ازش سوال می‌پرسه یه تشخیص اولیه میده و وقتی ببینه واقعاجدیه مشکلش بهتون میگه ببرین پیش روانپزشک کودک و نوجوان شاید بیش فعالی ازنوع بی توجهی و عدم تمرکز داره به همین دلیل نمیتونه متوجه بشه سرکلاس یاتوخونه دوست خودش نیس که بخواد با داد وبیداد و دعوادرست بشه یه مدت دوروورش آرامش داشته باشه رژیم غذایی سالم داشته باشه و روانپزشک هم ببریدش کم کم خوب میشه ولی هرچه سریعتر پیگیری کنید اون خودش بیشترازشما اذیته انشالله که چیزی نباشه و فقط شیطنت پسرونه اش باشه🌹

کندمینویسه..تمرکز نداره..درسا رو هم حتما خوب نمیفهمه معلمش راصی نیست میگم کمکش کن نمونه سوال بده کار ...

با این تفاسیر همون بیش فعالی نوع عدم تمرکز و حواس پرتی داره داد نزنین دعواش نکنین که بدترش می‌کنه استرس ناراحتی براش سمه نوشابه قهوه چای کاکائو بهش ندین بادوم حریره بادوم گردو شیرکم چرب موز توی برنامه غذایی هرروزش باشه پنیر خامه ای یاپنیرای شور بهش ندین کدو حلوایی براشون عالیه شیرینجات مصنوعی مثل قند کیک بستنی بازاری بهش ندین توی اینترنت سرچ کنین چه غذایی برای افزایش تمرکز خوبه بهش بدین مشاور و روانپزشک رو حتما ادامه بدین خوابش رو هم تنظیم کنین 

مشاوریه تشخیص اولیه میده ازتون درموردرفتاراش حرفاش سوال می‌کنه براساس اونایه نظری میده خودش رو هم می ...

ب نظرتون مدرسه غیر انتفایی بنویسمش بهتر نیست کمکشون نمیدن

تویی زیباترینم
کندمینویسه..تمرکز نداره..درسا رو هم حتما خوب نمیفهمه معلمش راصی نیست میگم کمکش کن نمونه سوال بده کار ...

خب همش راهکار داره هم کند نویسی هم تمرکز البته ممکنه فقط همینا نباشه تا جایی که میدونم راهکارش نمونه سوال و کاربرگ بیشتر نیس نمیشه همشو سپرد به معلم به خصوص با این کلاسای شلوغ حتما پیگیر باشید خودتون اینا تمرین خودشو نیاز داره و زمان میبره از ی کسی که تجربه و تخصصشو داره راهکار بگیرید ی سری مراکز هم هستن فکر میکنم حداقلش تو گوگل تمریناش رو سرچ کنید چون کسی که در توجه و نوشتن مشکل داره نمیشه انتظار بالا داشت ازش توی درسا و تکالیف طبیعیه درست ننویسه

ب نظرتون مدرسه غیر انتفایی بنویسمش بهتر نیست کمکشون نمیدن

نه همینطوری هم تو مدرسه عادی بهش فشار داره میاد ربطی به معلم و مدرسه نداره فعلا همون مشاور و روانپزشک کودک ببرش یه مدت که بگذره متوجه تغیرات بچه میشی پسرمنم بیش فعالی شدید داره هم حواس پرتی و هم به شدت شلوغ ازوقتی بردممش روانپزشک حتی یذره هم پشیمون نیستم اینقدر که این بچه فهمیده و آروم شده تمرکز داره و حرفا رو گوش میده بادقت هم شده اصلا پسرمن به قبل و بعد روانپزشک کودک تبدیل شده 

اگر روانپزشک خوب میخواین من سراغ دارم