2777
2789

دخترم به نیش حشرات حساسیت داره هم خیلی نیشش میزنن وهم ورم میکنه بعد هم که خوب میشه جاش لکه میشه همه جای بدنش لک میشه حتا از روی لباس هم نیش میزنن نمیدونم مورچه یا حشره دیگه ایه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم حساسیت به گزش داشت  بردمش متخصص پوست یه کرم دست ساز داد  هر موقع نیشش میزنن اون ...

منم بردم پماد و اسپری داده میزنم بعد چند روز خوب میشه ولی مشکلم با لکه هایی هست که ایجا میشه خیلی زشت میشه بدنش 

شاید کک اومده تو رختخوابش ژل گزش حشرات دپی بگیر براش بزن خیلی خوبه

نه کک نیست چون گزیدگی کک یه جور دیگه اس دوسه بار هم اتاقش رو سم پاشی کردم بعد چند روز دوباره شروع میشه 

اول خونتو پاکسازی کن حسابی رختخواباتو خوب تمیز کن بگرد لای کمد لباساتو ... بعد کمی جوش شیرین تو آب ...

مرسی از راهنماییت 

تا حالا از این دافع حشرات که تلویزیون تبلیغ میکرد استفاده کردین اونا خوبن یا نه ؟؟؟

فکر کنم گوشتش خیلی شیرینه هیچکسو نیش نمیزنه تو خونه فقط دخترم  ممنونم با لکه ها چکار کنم

پسر منم همین طوره وقتی میرم خونه مادرشوهر نیش خیلی میخوره جای لکه ها همون اول نیش ها رو بهش برسی نمی‌مونه....واسه جاش دیگه راهی نیست مگه ب مرور زمان بره اما داروخانه ها هم پماد دارن میتونی اونا هم بخری ک کلا نیش نخوره قبل نیش حشرات

مرسی از راهنماییت  تا حالا از این دافع حشرات که تلویزیون تبلیغ میکرد استفاده کردین اونا خوبن ی ...

من استفاده نکردم من معمولا تو خونه تکونی تو کمد و کابینتام بعد از تمیز کردن کلی پیف پاف بدون بو میزنم بعد چند ساعت وسایلاشو میچینم خدارو شکر حتی مورچه هم ندارم،و حواسم خیلی هست چون پسر منم حساسیت شدید داره و وقتی پیف پاف زدی تا چند ساعت خونه نباشین چون ضرر داره