دخترم به نیش حشرات حساسیت داره هم خیلی نیشش میزنن وهم ورم میکنه بعد هم که خوب میشه جاش لکه میشه همه جای بدنش لک میشه حتا از روی لباس هم نیش میزنن نمیدونم مورچه یا حشره دیگه ایه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم گوشتش خیلی شیرینه هیچکسو نیش نمیزنه تو خونه فقط دخترم ممنونم با لکه ها چکار کنم
پسر منم همین طوره وقتی میرم خونه مادرشوهر نیش خیلی میخوره جای لکه ها همون اول نیش ها رو بهش برسی نمیمونه....واسه جاش دیگه راهی نیست مگه ب مرور زمان بره اما داروخانه ها هم پماد دارن میتونی اونا هم بخری ک کلا نیش نخوره قبل نیش حشرات
مرسی از راهنماییت تا حالا از این دافع حشرات که تلویزیون تبلیغ میکرد استفاده کردین اونا خوبن ی ...
من استفاده نکردم من معمولا تو خونه تکونی تو کمد و کابینتام بعد از تمیز کردن کلی پیف پاف بدون بو میزنم بعد چند ساعت وسایلاشو میچینم خدارو شکر حتی مورچه هم ندارم،و حواسم خیلی هست چون پسر منم حساسیت شدید داره و وقتی پیف پاف زدی تا چند ساعت خونه نباشین چون ضرر داره