2777
2789
عنوان

این تاپیک چقدر مشکوکه

423 بازدید | 15 پست

خیلی اتفاقی این تاپیکو دیدم بعد دقت کردم چندتا کاربری که تعداد پست هاشون زیر ۱۰ تاست اومدن و با ادبیاتی شبیه هم از سرای ایرانی بد گفتن. 

و خیلی جالبتر اینکه بازم چندتا کاربر با لحن صحبت شبیه هم با تعداد پست زیر ۵ تا اومدن گفتن وای خیر ببینی گفتی.ما میخواستیم بریم خرید کنیم ولی نمیریم‌

واقعا مشکوک نیست؟؟؟ لینکش رو الان میدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2219811/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%85%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D9%85-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله و یه تاپیک دیگه هم بو تبلیغ یه آنلاین شاپ رو میکرد حالا اسم نمیارم باز تبلیغ بشه براشون همشون ...

دقیقا ادبیاتشون خیلی شبیه همدیگه ست.

وااای خیر ببینی گفتی

وااای خوب شدی گفتی ....

سرای ایرانی واقعا جالب نیست 

تخفیفاشون الکیه روی هرچیم دست بذاری میگن نمیفروشیم قیمتا قراره تغییر کنه.

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
سرای ایرانی واقعا جالب نیست  تخفیفاشون الکیه روی هرچیم دست بذاری میگن نمیفروشیم قیمتا قراره تغ ...

میگم که من اصلا نرفتم تاحالا . اما اینکه انقدر مشکوک تخریبش میکنن برام عجیب بود.

من با کلیت اینجور فروشگاه ها مشکل دارم چون حس میکنم کسب و کارهای کوچیک رو آسیب میزنن اما از طرفی هم رقابت میتونه برای مصرف کننده بهتر باشه

خوب بازاریابی اگر هنر داره باید کسب و کارش رو تبلیغ کنه نه اینکه رقیبش رو با دروغ تخریب کنه

چه میدونم والا من یه مدت بازاریاب یه شرکت معروف بودم برامون کلاس میزاشتن بهمون یاد میدادن چی بگیم چیکار کنیم چجوری حریفو تخریب کنیم من خوشم نیومد ازش اومدم بیرون. 

واقعا نامردی بود که با تخریب کسای دیگه بخوام پول در بیارم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....