2777
2789

سلام

من تازگی میرم دانشگاه یه پسر دو ساله دارم

طبقه بالای مادرشوهرمم یه سری روزا همسرم خونس و روزایی ام که نیست مادرشوهرم از پسرم مواظبت میکنه اما من همش یه حس عذاب وجدان نسبت به بچم داره میگم نکنه دارم در حقش ظلم میکنم 

از وقتی میرم خیلی حس و حالم نسبت به خودم بهتره حتی رابطم با بچمم بهتر و مهربون تر شده اونم آروم تر شده اذیت نمیکنه و بچه خیلی خوبی

ولی یکم از لحاظ غذایی اونجوری ک من خونه هستم بخش رسیدگی نمیشه اما اونطورم نیست ک گرسنه بمونه

میشه شما دلداریم بدی بهم بگید حس عذاب وجدانم درسته یا اشتباه میکنم اگر اشتباه چیکار کنم این حس نداشته باشم

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مادرشوهرت غذا نمیده بهش

چرا گشنش که نمیزاره ولی اونطوری ک من همش میدوئم دنبالش نیست

ولی خب گشنه ام نمیمونه

منم یه دختر دو ساله دارم که پرستار داره و میاد خونمون و پیشش میمونه اتفاقا هر دو یکم استراحت مبکنیم و حالمون خیلی بهتر میشه بنظر من ، وقتی ادم تمام ساعات بچه داری میکنه از نظر روحی یه مقدار به هم میریزه و خسته مبشه

مگه چند روز کلاس داری؟من پیام نورم اکثر کلاسها عیرحضوریه انقد دلم میخواست برا همه درسا میرفتم دانشگا ...

این ترم سبک برداشتم ولی همین تایمی ام ک میرم دلم واسش تنگ میشه

منم یه دختر دو ساله دارم که پرستار داره و میاد خونمون و پیشش میمونه اتفاقا هر دو یکم استراحت مبکنیم ...

پرستار چطور استخدام کردید که مطمعن باشه؟

چقدر بهش حقوق میدید؟

پرستار چطور استخدام کردید که مطمعن باشه؟ چقدر بهش حقوق میدید؟

از آشناهای مامانم هستن درواقع مادر یکی از شاگردای مامانمه ، از ۸ صبح میان تا دو ظهر که پنجشنبه و‌جمعه و تعطیل ها هم نمیان سه ملیون