2777
2789

برای انحراف وتنبلی چشم پسرم میخام ببرمش تو۴ساله توسایتا خییلی اسم دکتر اومد ولی چون پسرم گریه زاری میکنه وتو معاینه همکاری نمیکنه میخام بهترین دکترباشه که هرچی گفت خیالم راحت باشه نخام چنتا دکتردیگم ببرم اذیت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازشهرستان میخام بیام‌بنظرتون کدومش بهتره صادقی یاخلیفه

صادقی من خودم پیشش رفتم و تنها دکتری بود که تشخیص داد علت بالا رفتن شماره چشمم حساسیت به نور افتاب البته این حرف مال سالها قبل زمان محصلیم... خیلی دکتر خوبی هستن یادمه هم صبح مینشست هم عصرها...

اما بچه هامو بردم پیش خلیفه چون میگفتن مال کودکان هم هست.. اتفاقا دوماه پیش پسر کوچیکمو که سه سال و نیمشه بردم پیششون که تشخیص دادن چشماش استیگماته اما نیاز به عبنک نداره فعلا 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
صادقی من خودم پیشش رفتم و تنها دکتری بود که تشخیص داد علت بالا رفتن شماره چشمم حساسیت به نور افتاب ا ...

زمانی هم که پسر بزرگم یکساله ش بود بردم پیششون احساس میکردم چشماش انحراف داره بعد گفتن نه نداره فقط یک پلکش افتاده تر بخاطر همین بزرگتر بشه خوب میشه و الان ۱۱سالشه و خوبه خوبه واقعا و اون افتادگی هم رفع شده

زمانی هم که پسر بزرگم یکساله ش بود بردم پیششون احساس میکردم چشماش انحراف داره بعد گفتن نه نداره فقط ...

البته اینو دکتر خلیفه بود، که بردم 

البته اینو دکتر خلیفه بود، که بردم 

خداخیرت بده گلم انشالله گل پسرات سالم باشن  من نمیدونسم کدوم دکتر بیام منم پسرم اینجا تو شهرمون گفتن هم تنبله هم ضعیفع دارم ازنگرانی دیوونه میشم گفتم ببرمش شهردیگه دکترخوب حالامیزنم نوبت میگیرم حالاهمون خلیفه میگیرم پناه بخداکه ب منم بگه چشمش خوبه

خداخیرت بده گلم انشالله گل پسرات سالم باشن  من نمیدونسم کدوم دکتر بیام منم پسرم اینجا تو شهرمون ...

نگران نباش عزیزم چیزی نیست، ضعیف هم اگه خدای ناکرده باسه عینک میزنه خوب میشه..من خودم از هفت سالگی عینک زدم تا دبیرستان دیگه لیزیک کردم راحت شدم از عینک الان بیست ساله بدون عینکم.. نترس بد به دلت راه نده

عزیز ببخش اینجا مینویسم..یجا خوندم ندول تیرویید داشتی ..خوش خیم بود براشما??اخه یکی از نزدیکام داره میخاد نمونه بده میترسم براهمین تو سایت از هرکس این مشکلو داره سوال میکنم..عمل کردین?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
عزیز ببخش اینجا مینویسم..یجا خوندم ندول تیرویید داشتی ..خوش خیم بود براشما??اخه یکی از نزدیکام داره ...

والا من نمونه دادم بدخیم نبود ولی خب گفتن نمونه ای که دادم خیلی کم بوده ونمیشه دیگع پیگیرش نباشم براهمین سالی یکبار سونو بدم وپیگیریش کنم