2777
2789
عنوان

با ده تومن چیکار میکردین؟

79 بازدید | 5 پست

یه وام خونگی برداشتم معلوم نیس کی نوبتم بشه 

اما نمیدونم با این ۱۰ تومنی که قراره گیرم بیاد چیکار کنم؟ 

نمیدونم طلا بخرم یا اینکه برم ژل لب و زیر چشمم رو بزنم 

نظر شما چیه؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه دندانم خرج می کردم

اره اینم حرفیه منم مشکل دندون دارم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
معلومه طلا خیلی بهتره.

🥲🥲

اره اینم حرفیه منم مشکل دندون دارم

واقعا اگه قبل بود می گفتم طلا اما به درجه ای رسیدم که فهمیدم طلا به درد ما خانوم ها نمی خوره پول نقد داسه اقایون درعوض دندانت درست کن خونه را به روز کن به خودت برس

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭