2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خانوادم

257 بازدید | 18 پست

من و همسرم دوران عقد هستیم

اون روز داییم میگفت شوهرت هر روزخونه شماست. میدونم نباید همیشه بیاد خونه ما ولی  اونم هرروز خونمون نیست  . به خاطر حرف داییم دلم نمیخواد دیگه شوهرم بیاد خونمون بهش گفتم نیا 

بابا و مامانم امروز داشتن  غیر مستقیم میگفتن شانس نیاوردیم و فلان. در حالیکه خودم خیلی همسرمو دوست دارم و میبینم هر چقدر در توانشه داره زحمت میکشه

متوجه نیستن حرفاشون دلسردم میکنه. 

کاشکی زودتر بریم سر خونه زندگی خودمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پدرمادرت از نیومدنش ناراحتن ؟

نه داییم بهم تیکه انداخت . 

حرف پدر و مادرم این بود چون کادوی پاگشای خانواده همسرم درخور نبوده شانس نیاوردیم و ....

در حالیکه کادو و این جور مسائل برام ذره ای اهمیت نداره ولی میترسم با حرفاشون منم وارد این ماجراها بشم

چند ساله عقدین؟؟ ما ۳ سال عقدیم.  لعنتی دوره نامزدی چرت ترین دورانه همه هر طور دوست دارن رفتار ...

هنوز یک سال نیست 

آره واقعا دوران خوبی نیست من که اصلا دوست ندارم دوران عقد رو

نزار بزاره من اینقدر بهم میگفتن آخرش شد جدایی من و خانوادم

باورت میشه انگار غیر مستقیم  وارد یک  مسائلی میشم  که اصلا واسم مهم نیست و ذره ای اهمیت نداره.

بعد که میشینم فکر میکنم میگم چی شد که انقدر سطح پایین فکر میکنم چی شد که همچین مساله بی اهمیتی باعث دلخوری خودم و همسرم شد

باورت میشه انگار غیر مستقیم  وارد یک  مسائلی میشم  که اصلا واسم مهم نیست و ذره ای اهم ...

ببین سعی کن محکم جواب بدی بدون اینکه خانوادت ناراحت بشن و به دل بگیرن

از اونور بیخیال باشی

وگرنه در آینده دچار مشکل میشی نزار بیاد تو ذهن

ببین سعی کن محکم جواب بدی بدون اینکه خانوادت ناراحت بشن و به دل بگیرن از اونور بیخیال باشی وگرنه د ...

آره درسته. احساس میکنم خودم آدم دهن بینی هستم شایدم واقعا تاثیر کلمات و حرفای منفی بقیه هست 

حرف داییم واقعا ناراحتم کرد همین شد که سریع با همسرم صحبت کردم و گفتم زیاد نیا خونمون . در حالیکه به داییم ربطی نداشت ولی نتوستم به همسرم چیزی نگم

الانم با حرف خانواده ام فکرم مشغول شده که  آیا واقعا بدشانسم که کادوی پاگشام خوب نبوده... درحالیکه قبلش ذره ای واسم مهم نبود این مسائل