2777
2789

هفته پیش تولد یکی از دوستان بودیم که یکی از خانوما که زن خیلی خوبی بود فالل گیر از اب درومد و گفت که به هرکسی هم فاااش رو نمیگه و پول نمیگیره.یسری حرفا زد به من و مادرم که دقیقا درست بود و اسامی گفت که کاملا درست بود.حتی به من گفت طل سم داری و کی اینکارو کرده.انقدر همه چیزو دقیق گفت که امشب تولد دختر خودش خاله های منم اومدن تا براشون فااال بگیره.گفته بود موکل ندارم ولی امشب فهمیدیم داره….یسری چیزای عجیب و غریب به خاله هام گفته بود ولی درست و دقیق….

بعد از تولد ما با خاله هام اومدیم خونه خالم اینا.

خلاصه من چندشبه خیلی بدخواب شدم.تا امشب که حدود ساعت چهار که چشمام یکم رفت روهم یکدفعه وارد یه فضای عجیبی مثل یه طوفان شدم.خواب نبود دقیقا زیر پتو این اتفاق افتاد.قشنگ صدای حرف زدن یه موجودی رو‌شنیدم ولی نمیفهمیدم چی میگفت.انگار میخواست یه بلایی سرم بیاره و همون لحظه توی ذهنم با خدا حرف زدم که ازم دورش کنه.یکدفعه ازون فضا پرتاب شدم بیرون.خانوما خیلی وحشتناک بود یچیزی شبیه درومدن روح از بدنم… چهارقل خوندم و همین الان دست و پاهام داره میلرزه چیکار باید کنم.دیگه خوابم نمیبره.لطفا یکی کمکم کنه😭😭😭

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد بگیر همراه خودت داشته باش

دفع میکنه؟؟

اصلا تجربه همچین اتفاقی رو نداشتم.اخه مگه میشه؟؟؟

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

دوستم جند سال پیش مرتب با یه دعانویس در ارتباط بود اپنموفع دخترش3ساله بود میگفت هلیا همش جیغ میزنه شبا خواب نمیره از ترس همش بادست یچیزی نشون میده که ما نمیبینیم حتی خونه اقوامم میرم شب میمونم همین بساطه بعد جالبه خیلی اصرار داره من ببره پیش اون دعانویسه یغنی هر بار میاد خونه م بحث به یه طریق میکشونع سمت دعا گرفتن

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
اشتباه کردی بهش اعتماد کردی. سخنرانی استاد رائفی پور رو توی اینترنت بزن در مورد جن گیری و رمالی. کام ...

خیلی ترسیدم.یه موجودی بود…وای خدایا.خالم اینا دوروز پیش پیش دعانویس بودن برای فروش خونشون.دعارو گفته بدید به اب روان.دقیقا توی کیف خالمه و توی همین اتاق.ممکنه بخاطر اون بوده باشه؟؟اما چرا من اخه؟

خیلی ترسیدم.یه موجودی بود…وای خدایا.خالم اینا دوروز پیش پیش دعانویس بودن برای فروش خونشون.دعارو گفته ...

نه خانوم جان، خودت با اعتماد به شخص فالگیر درارو باز کردی. سخنرانی استاد رائفی پور رو‌ گوش بده کامل متوجه میشی چه اتفاقی افتاده. نگران نباش تا دیر نشده جلوشو بگیر.