2777
2789

پسرم چشماش به شدت ضعیفه یکی از چشماش شش یکی هفت ، خدایا دارم میمیرم عینک هم میزنه الان یک و نیم ساله عینکی شده ، خدایا تو که تو بچگی پسرم شفاش دادی از یه بیماری وحشتناک ، خدای خوبم الآنم چشماش خوب بشه ، خدایا من دارم از بین میرم😓😭 من دیگه مشکل عصبی پیدا کردم چقدر صبر کنم  کی این تنبلی چشماش خوب  میشه 😓 قلبم داره میترکه امروز دکتر بردم گفت خیییلی چشماش ضعیفه  هشت ماه بکوب چشمش بستم ولی تنبلی خوب نشده 

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اینکه ناراحتی نداره

خیلی میترسم همش گریه میکنم نکنه نابینا بشه بخدا دارم آب میشم

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
خدادرد داده درمانم داده عزیزم خودتو نباز باپشیرفت علم پزشکی نگران نباش 

خواهر نمیدونی که عینکش چقدر کلفته درد من یکی دوتا نیست بخدا

خب عملش کن

عمل نمیکنن میگن بعد بیست سالگی

خدایا به حق همین بارونت همه بچه ها در صحت کامل باشن این شکوفه قشنگ هم همینطور امین یا رب العالمین💖

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
نه بابا 😂

یعنی خوب میشه 😓

خیلی میترسم همش گریه میکنم نکنه نابینا بشه بخدا دارم آب میشم

نگران نباش عزیزم 

منم مادر زادی چشام آب مروارید و قوز قرنیه داشته 

دکتر گفته باید تا قبل از ۳۰سالگی عمل کنی اگه نکنی نابینا میشی و مادربزرگمم دقیقا همینجوری بوده به چشاش نرسیدن نابینا شده 

وقتی سروقت ببری معاینه و چکاب مشکلی پیش نمیاد عزیزم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

خواهر نمیدونی که عینکش چقدر کلفته درد من یکی دوتا نیست بخدا

مادری یعنی همین  عزیزم ولی بزرگی خدارو هم درنظربگیر گاهی بامعجزش وکمکش  غافلگیرت میکنه بخدا

لایک نکنید