2777
2789

من دوره هام ۳۵ روزه اس الان تقریبا ۲۰ روزه عقب افتادم دوروزه درد پریودی دارم بیبی هم زدم منفی بوده حدود ۱۰ روز پیش بعد چن روز پیشم موقع رابطه یه لک خیلی کوچولو صورتی دیدم همشم سردرد و سرگیجه دارم بعد از ظهرا ممکنه باردار باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نوک سینه هات سفت شده نسبت به قبل بارداری

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

برا من یه روز عقب افتاد بیبی چک زدم مثبت شد

بیبی چک بزن دوباره یا برو ازمایش

اما من فکر میکنم باردار نیستی و چون تو اقدامی بدنت داره خودشو واسه بارداری آماده میکنه 

قبلش چند روز مونده به موعدم خونه مامانمینا دراز کشیده بودم مامانم اومد زل زد تو صورتم گفت حامله ای گفتم نه گفت هستی 😄  

طاقت نیاوردم دو سه روز بعد موعدم بی بی زدم یه هاله کمرنگ که با میکروسکوپ هم دیده نمی‌شد انقدر کمرنگ بود🥰

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
برا من یه روز عقب افتاد بیبی چک زدم مثبت شد بیبی چک بزن دوباره یا برو ازمایش اما من فکر میکنم بارد ...

جدا اخه خیلی نگران بودم که پریودیم بهم ریخته بشه چون دوران مجردی خیلی بی نظم بود

نه سفت نشده

تا دوره دیگه صبر کن اگه اقدامی ادامه بده اگه نیستی بده موعود پری مشخص میشه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
 قبلش چند روز مونده به موعدم خونه مامانمینا دراز کشیده بودم مامانم اومد زل زد تو صورتم گفت حا ...

عزیزم مامان ها میفهمن اما من به کسی نگفتم اقدام کردن به همه گفتم بچه نمیخوام فعلا