2777
2789
عنوان

باغ دارم اما میو‌ش تو خونه من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 121 پست

سند نباشه شرعا متعلق به شماست چون توی عقد نامه ذکر شده و هر وقت بخواید عندالمطالبه قابل دریافت

💫سلام دوستان لطف اگر درباره علوم غریبه استخاره...سرکتاب...دعای قرانی..نیاز داشتین میتونم کمک کنم...انشالله مسیر زندگیتون پر از نور الهی ...شماره تماس[[[۰۹۹۲۸۰۰۸۵۱۱]]]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری می گن به اسم من به کام دیگری 

ولی خب خیلی از خانواده شوهرها همین باغ رو هم به عروس نمی دن و فقط توقع داره.  باز مادرشوهرت یه باغ بهت داده 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

مال شما نیست اون باغ...پس نگو باغ دارم‌.‌.چون به نامت نکردن..اگه یه وقت حرفی زدن بگو باغ؟؟؟کدوم باغ من؟باغ که با اسم من نیست‌‌..میوه هم که به من نرسیده هیچوقت. خواهشا نگین به نام منه

...

استاتر باغ به اسم شماست یا مادرش

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

اگه باغ به اسم مادرش باشه خواهشاً نگو باغ من خودتو کوچیکه نکن مهریه هم تا زمانی که همسرت باشه تو قانون این کشور به جیببت نمیره عملا به درد نخوره مثل هزاران زن دیگه مگه خدای نکرده حرف طلاق پیش بیاد پس بشین و حرف نزن که زندگیت خراب میشه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

قبل از اینکه بچینه شما برو بچین و تقسیم کن سهم خانواده خودتم جدا کن... ۸ تا دونه رو تقسیم کن با همسرت برین خونه مامانت نصفشو بده ب اون بگو سهم من از باغمه شما هم بخورین بذار همسرت متوجه بشه ک قرار نیست سعم بین خانواده خودش فقط تقسیم بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مادره فوت بشه اموال بین وارث پخش میشه واقعا شوهرت چقد نفهمه.8تا انار هم برو بده بهش بابا.منم ی خونه ساختم ب نام پدر شوهر وکالت نامه داریم ازش بازم شوهرم میگه برم بزنم ب نام.ولی سهم همه بچه ها از الان مشخص کرده اگه کسی بخواد حرکتی کنه ما هم تو اموالشون شکایت میکنیم

بله در اصل 52سال پیش این باغ مهریه مادرش بوده و میبخشه ب شوهر من اسمی و سند نمیزنه و شوهر منم اون اس ...

خب این الان حتی مهریه ات حساب نمیشه! 

اون باغ مال همون مادرشوهرته

درصورتی مهریه حساب میشد که به اسمت انتقال میدادن، مگر اینکه مادر شوهرت صلح ویا هبه محضری کرده باشه

عملا این باغ مهریه نیست از نظر قانونی

باغ به اسم کیه؟

مادرش 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

مادرش

از همسرت بخواه چیزی به اسمت کنه حرف باغ را نزن