من دوره هام ۳۵ روزه اس الان تقریبا ۲۰ روزه عقب افتادم دوروزه درد پریودی دارم بیبی هم زدم منفی بوده حدود ۱۰ روز پیش بعد چن روز پیشم موقع رابطه یه لک خیلی کوچولو صورتی دیدم همشم سردرد و سرگیجه دارم بعد از ظهرا ممکنه باردار باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مامان ها میفهمن اما من به کسی نگفتم اقدام کردن به همه گفتم بچه نمیخوام فعلا
فردا برو آزمایش بده خیالت راحت بشه
انشاله حتما هستی
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
یه ماه قبل بارداریم ده روز عقب انداختم خوشحال و خندون حتی رفتم آزمایش دادم که هیچی نشد ماه بعدش اصلا فکرشو نمیکردم و منتظر نبودم باردار شدم
ب ای باردار بودنت و سالم دنیا اومدن نی نی برات صلوات میفرستم
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
میفهممت منم بعد ۵ ماه باردار شدم یه ماه قبل بارداریم ده روز عقب انداختم خوشحال و خندون ...
مرسی عزیزم منم دوسه ماه اقدام کردم هیچ وقتم هنوز برنامه ریزی نکردم که تو دوره تخمک گذاری بوده یانه اما تا حالا بجز یبار که تازه کم کاری تیرویید گرفته بودم پریودیم اینجوری عقب نیفتاده بود
مرسی عزیزم منم دوسه ماه اقدام کردم هیچ وقتم هنوز برنامه ریزی نکردم که تو دوره تخمک گذاری بوده یانه & ...
ببین انشاله حتما حتما هستی خدای نکرده نبودی این نشونست که ماه دیگش حتما بارداری عین من که همینجوری شدم
اینو گفتم یه موقع ناامید نشی وگرنه فکر میکنم به امید خدا که بارداری
اینقد یه مدته دلم بچه میخواد که بش فک میکنم دلم ضعف میره
ایشاله یه نی نی شیطون بلا تو دلته🥰