2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین بگین بارداری اول چطور متوجه شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست
میکی دوره هات۳۵روزس ممکنه بی بی رو زودزده باشی من خودم ۱۰روزه فهمیدم باردارم یه هفته عقب افتاده بود ...

یه تایپیک هم خوندم خیلی ها گفته بوودن بیبی نشون نداده برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مامان ها میفهمن اما من به کسی نگفتم اقدام کردن به همه گفتم بچه نمیخوام فعلا

فردا برو آزمایش بده خیالت راحت بشه

انشاله حتما هستی 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه نگران نباش من شنیدم که خیلیا تو اقدام اینجوری میشن ولی کاش یه دکتر بری

خیلی رفتم سونو واژینال ازمایش هورمونی ذخیره تخمدان همه نرمال  حتی کم کاری تیروییدم دارم پریروز جواب از اومد از هرماه دقیق تر نرمال تر بود

مرسی عزیزم بلا تکلیفی خیلی بده 

میفهممت 

منم بعد ۵ ماه باردار شدم 

یه ماه قبل بارداریم ده روز عقب انداختم خوشحال و خندون  حتی رفتم  آزمایش دادم که هیچی نشد ماه بعدش اصلا فکرشو نمیکردم و منتظر نبودم باردار شدم

ب ای باردار بودنت و سالم دنیا اومدن نی نی برات صلوات میفرستم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
میفهممت  منم بعد ۵ ماه باردار شدم  یه ماه قبل بارداریم ده روز عقب انداختم خوشحال و خندون ...

مرسی عزیزم منم دوسه ماه اقدام کردم هیچ وقتم هنوز برنامه ریزی نکردم که تو دوره تخمک گذاری بوده یانه  اما تا حالا بجز یبار که تازه کم کاری تیرویید گرفته بودم پریودیم اینجوری عقب نیفتاده بود

خیلی رفتم سونو واژینال ازمایش هورمونی ذخیره تخمدان همه نرمال  حتی کم کاری تیروییدم دارم پریروز ...

پس مشکلی نداری

منم کم کاری داشتم و فقط با یکبار اقدام باردار شدم

امیدوارم باردار باشی یا ماه بعد بشی

مرسی عزیزم منم دوسه ماه اقدام کردم هیچ وقتم هنوز برنامه ریزی نکردم که تو دوره تخمک گذاری بوده یانه & ...

ببین انشاله حتما حتما هستی خدای نکرده نبودی این نشونست که ماه دیگش حتما بارداری عین من که همینجوری شدم 

اینو گفتم یه موقع ناامید نشی وگرنه فکر میکنم به امید خدا که بارداری

اینقد یه مدته دلم بچه میخواد که بش فک میکنم دلم ضعف میره

ایشاله یه نی نی شیطون بلا تو دلته🥰 

ببین انشاله حتما حتما هستی خدای نکرده نبودی این نشونست که ماه دیگش حتما بارداری عین من که همینجوری ش ...

ممنون عزیزم که بهم دلگرمی دادی خیلی میترسیدم پریودیم بهم ریخته شده باشه