2777
2789
عنوان

زن داداشم باعث ننگ و خجالتمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 44364 بازدید | 291 پست
منم با لخت شدنش فقط مشکل دارم حالا دردشم هست

حالا ما اگه رفتیم دردشم یه جور تحمل میکنیم... من هشت ساله میخام برم یادمه دوران دانشجویی به دوستام میگفتم باهم بریم اونارو فرستادم خودم نرفتم هنوز🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا با بد کردن زنداداشتون صرفا کل خانواده ات رو زیر سوال میبری به دلایل زیر  برادر شما این ...

و اینکه اگه زن داداششون این کارها رو از روی بی اطلاعی میکنه و به قول استارتر روستایی و ندید بدیده خود استارتر بسیار بدفرهنگ هست که میاد هنچین چیزی رو جار میزنه و کل خانواده اش رو میبره زیر سوال !!!

خیلی پربازدید دوست داری؟ مگه میشه این حرفا😐😒😒 جلو همه نشون میده تگزاسم این مرحله قفله

شما اینجور فکر کن بابا مشکل من کاراش نیس به درک خودشو خراب میکنه یه ملت اسکلش میکنن مشکل من اینه فقط گنده گو...ی میکنه مثلا میگه لباس خریدم یه ملیون میای میبینی لباس کهنه یکی از اقواممون گرفته پوشیده داداشمم از پسش برنمیاد

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

چه آدم حرص دراری هستش 😂😂😂💔

اسی اگر الان اینجا پیداش بشه چی 😂😂😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

شما اینجور فکر کن بابا مشکل من کاراش نیس به درک خودشو خراب میکنه یه ملت اسکلش میکنن مشکل من اینه فقط ...

خداییش خیلی رو مخه😐

ارغوان‌؛شاخه‌ی‌ همخونِ‌ جدا‌مانده‌ی‌ من‌ . .آسمان‌ تو‌ 
من کل زندگیم همینه ..همیشه تحلیل میکنم :)))))))) 

میشه ی نگاه گذرا ب تاپیکای منم بندازی و شخصیتموتحلیل کنی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
مثلا رفته لیزر بیکینی و زیر بغل فقط بعد پیش هررررررکسی از اقوام ما میشینه میکشه پایین و نشون میده و ...

اينا عقده دارن و خيلي بايد مراقب بود به فنا ندن نداشته هاشونو ميخوان خونه شوهر جبران كنن پر از كمبودن بنده هاي خدا

عجب صبري خدا دارد
از طریقه لیزرش که چجوری نشسته و دراز کشیده تا لایه های درونی و بیرونیشو خدااااا شاهده رفته واسه اقوا ...

تو جمع زنونه وقتی بحث میفته والا همه از پوزیشن چیزشونم با افتخار میگن ‌ بعد غش غش میخندن

شما به‌خودت نپیچ 

لابد جو جوری بوده تعریف کرده 

نه بابا خیلی از پسرا تا ظاهر ی دختر رو میبینن فوری میرن به خانوادشون میگن من اینو می خوام بدون اینکه ...

نه دیگه اینو دیگه نمیتونید بگید ..خدائیش الان دور و زمونه ای هست که یه پسر به صرف یکبار دیدن ظاهر یه دختر فوری بره خواستگاری ؟؟؟؟؟؟ وجدانا منطقی هست اینی که میگید ؟ 

بعدشم از توصیفاتی که استارتر دادند به نظر برادرشون این خانوم رو دوست دارن  چون داره پول برای مژه کاشتن و لیزر و کرم و فلان و بهمان میده .. و مادر استارتر هم گفته ازگل نازکتر بهش نگن ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
من اصلا باهاش حرف نمیزنم واقعا تحملشو ندارم من خونه خودمم واسه همین نه رفت و امد دارم نه حرف میزنم ب ...

اسی شاید بنده خدا نمی‌فهمه. 

اگه انتقاد پذیر هست بهش بگو فلان کار رو نکن فلانی برام خبر آورده و زشته و من دوستت دارم و از این حرف ها. 

من هم اوایل ازدواج از نظر خانه داری و بچه داری و برخورد با همسرم خیلی بد بودم بچه بودم ولی مادرشوهرم خیلی راهنمایی می‌کرد چیز هایی بهم یاد میداد که حتی مادرم هم بلد نبود.