2777
2789
خشک کننده همون انتی بیوتیک منظورمهاره لوکاست همون از خانواده ایروکاسته برا باز شدن ریه و جلوگیری از ...

انتی بیوتیک اصلا نداده 

و اره عصرا میریزم تو قاشق میدم بخوره و اب ولرمم بعدش میدم 

تا کی بهش بدم این دارو ها رو بنظرت؟

و اینک سرفش خلطی شده بنظرت لازم نیس انتی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشک کننده همون انتی بیوتیک منظورمهاره لوکاست همون از خانواده ایروکاسته برا باز شدن ریه و جلوگیری از ...

این دکتر ک من رفتم متخصص اسم و ریه و الرژیه

خیلی دکتر خوبیع اما اسم ریه کودکان باید ببرم؟

انتی بیوتیک اصلا نداده و اره عصرا میریزم تو قاشق میدم بخوره و اب ولرمم بعدش میدم تا کی بهش بدم این د ...

دکتر بهتون نگفت تا کی دارو بخوره؟ اگه تب نداره یعنی عفونت نداره فکر نکنم انتی لیوتیک بخواد بازم اکه دیدید بیشتر شد با دکترش مشورت کنید

اما لیشتر نمیشه داروهاشو سر وقت بده باد سرد نخوره بهتر میشه اصلا نگران نباش 

این دکتر ک من رفتم متخصص اسم و ریه و الرژیهخیلی دکتر خوبیع اما اسم ریه کودکان باید ببرم؟

نه اگه دکتر خوبیه همونو ادامه بده منم پیش این دکتری که پسرمو میبرم بزذگسالانم میبینه

دکتر بهتون نگفت تا کی دارو بخوره؟ اگه تب نداره یعنی عفونت نداره فکر نکنم انتی لیوتیک بخواد بازم اکه ...

ن تب نداره دکترم نداد 

اما تو مدرسه یکم سرفه میکنه اونم یککم خلط داره

باد سردم بهش میخوره چیکار کنم کلاس اوله س چهار روز نزاشتم بره اما باز نمیشع ک