2777
2789

سلام خوبید? من دیروز انجام دادم ولی یکم خونریزی دارم.بنظرتون طبیعیه؟

کسی تجربش داره

لابیا پلاستی عمل زیبایی زنانه.خودم دوست داشتم .الان اولشه و راضیم ولی این خونریزی کم نگرانم کرده

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستی دارم پارسال کرد  چند وقته پیش نشون داد پوسیتی آویزون نداشت صاف بود ۵تومن هزینه کرده بود بی خبر از مادرش

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
فکر کنم از دیروز تا امروز طبیعی باشه  لابیای بزرگ رو هم برش میدن یا فقط کوچیک ها رو  درد ...

لابیا کوچیکا دوتا لبه هستا تیره هست اونا برش میدن..موقع عمل بی حسی موضعی هست.درد نداشتم .قبلش پماد بی حسی زدم فقط امپولا یکم درد داشت.عمل حدودا یه ساعت کمتر البته..استرس داشتم فقط..بعدشم شباف میدن و باید استراحت کنی.بخیه ها هم یکماه زمان میبره.پمادم ترمیم کننده و زینک..ولی راضیم فعلا فقط همین خونه نگرانم

چرا با خودتون اینکار ها رو میکنین واقعا . درک نمیکنم

لابیا خیلی بزرگ بودن..لازم بود..خودم خواستم عزیزم.الان خوبه به نسبت قبل خیلی بهتر شده 

لابیا کوچیکا دوتا لبه هستا تیره هست اونا برش میدن..موقع عمل بی حسی موضعی هست.درد نداشتم .قبلش پماد ب ...

مبارک باشه عزیزم

منم خیلی دوست دارم انجام بدم ما میترسم 

بیشتر بابت اون زمانی ک عمل داره انجام میشه حس میکنم خسته بشم 

اگه به دکترت دسترسی داری از خودش بپرس اما من فکر میکنم طبیعیه به هر حال هر بریدگی یکم خونریزی داره دیگ 

نشستن برات راحته ؟ یا دستشویی رفتن چطور 

ببخش اینقد میپرسم 

یه دوستی دارم پارسال کرد  چند وقته پیش نشون داد پوسیتی آویزون نداشت صاف بود ۵تومن هزینه کرده بو ...

اره صاف میشه و جوون😂ازش میپرسی خونریز داشته یا نه.بهم بگی گلم.یکم نگرانم.برات دعا میکنم..

مبارک باشه عزیزم منم خیلی دوست دارم انجام بدم ما میترسم  بیشتر بابت اون زمانی ک عمل داره انجا ...

راحت باش گلم..منم خیلی استرس داشتم وحشتناک..ولی اصلا اصلا حین عمل درد نداشتم .ببرو دکتر خوب ولی ک وارد باشه..موقع دستشویی یکم سوزش داره..پماد زینک میزنم خوبه..یبوست هم نباید داشته باشی دارو میده اگه داری..من تا الان راضیم فقط خونریزیش میترسم.بهت میگم نتیجه رو حتما