2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی ی مادر بچه اش رو نمیزاره بره قهر هرجا میری بچه ات هم ببر حتی اگه شرایطت سخت هست حتی اگه خدایی نکرده رو آسفالت میخوابی شب توی خیابون باز باید بچه ات رو توی قفسه سینه ات حفظ کنی بچه گناه نداره به خواست ما به این دنیا اومده درمقابلش مسئولی تو مادری حس مادریت نباید اجازه بده حتی توی ذهنت ی لحظه بدون بچه ات جایی باشی

تحت هیچ شرایطی ی مادر بچه اش رو نمیزاره بره قهر هرجا میری بچه ات هم ببر حتی اگه شرایطت سخت هست حتی ا ...

که پدرش سرش آسوده بشه بگه به به چقدر زندگی خوبه نه خرجی نه دردسری 

والا بچه ای که میگی قانونن من هیچ اختیاری روش ندارم

درضمن این فقط بچه من نیست 

خب پس بچه رو نبر. کمی سختی بچه رو تحمل کنه شاید تغییر کرد البته قبل از اون خودت تغییر کن

مثلا چه تغییری هرچی ده سال تحمل کردم مشاوره رفتم چه فرقی کرد فقط عمرم رفت و یه بی گناه به این دنیا اومد

طلاق نگیر ی مدت دوماه ازش فاصله بگیر ببین میخوادت برا برگشتم تلاشی میکنه ؟ 

ببین به این آسونی نیست من اگه برم نباید بچه رو ببرم حداقل فک نکنه بچه بزرگ کردن برام بخور بخواب بوده 

بعدم من نمیتونم برم پیش پدر و مادرم که از چاله در بیام بیفتم تو چاه مجبورم خونه جدا بگیرم و برم سرکار

چیزی تو این زندگی نمونده که بابتش افسوس بخورم 

اشتباه میکنی. منم خودم قهر رفتم. بدون بچه. بعد بخاطر بچه پام سست شد خودم برگشتم. تو خونه بمون و قهر کن. اگه بری به اینم فکر کن که بعضی از مردا دنبال زنشون نمیرن