2777
2789

مامانم سنش زیاده، هر کدوم در هفته دوبار میرن خونه مامانم دست خالی. شام میمونن. 

مامانم در ماه کلی پول داروهاش میشه و اجاره خونه میده

خب اگه میرید شام نمونید یا شامتون با خودتون ببرید، یا در هفته یک کیلو گوجه و سیب زمینی پیاز بگیرید با خودتون ببرید

من خودم یه وقت هایی میوه میخرم برای مامانم، یا از فروشگاه برای خودم خرید میکنم یه دونم شده واسه مامانم میزارم. اما همونم همش مهمون داری باید بکنه

میخوام با خوبی بهشون بگم یکم مراعات مامانو بکنید چون مامانم خودش خجالت میکشه بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش خیلی حرف زدم توضیح دادم که اصلا زشت نیست که بگی. اما میگه بچه هامم خجالت میکشم ازشون فکر کنن م ...

اخه فکر قیافه گرفتن زنداداش و دومادم کردی؟

به هر حال حرف میچرخه و بزرگتر م یشه

🍒دخترم🍒قلب من💚
بهشون بگو( البته جوری نگو بهشون بر بخوره) شاید خودشون  به این موضوع اصلا توجه نکرده باشن

بخدا با مهربونی میخوام بگم، اونام حتما مامانمو دوست دارن که بهش سر میزنن، خودش کلی نعمته، میخوام بگم خیلی خوبه که سر میزنید به مامان اما ما که جوونیم و کار میکنیم زندگی بهمون فشار میاره چه برسه کسی که فقط یه حقوق بازنشستگی داره

اخه فکر قیافه گرفتن زنداداش و دومادم کردی؟ به هر حال حرف میچرخه و بزرگتر م یشه

اینم حرفیه، ولی خدا رو خوش نمیاد امروز بهش گفتم مامان داروهاتو گرفتی گفت نه واسه یخچال وسیله خریدم فعلا دستم خالیه...

کمک نمیکنن نکنن، اما حداقل در حد یه چایی و عصرونه برن خونش نه شام و ناهار

اینم حرفیه، ولی خدا رو خوش نمیاد امروز بهش گفتم مامان داروهاتو گرفتی گفت نه واسه یخچال وسیله خریدم ف ...

درک‌میکنم.خودمنم‌ فقط غروبا میرم‌ یه ساعتی میشینم‌و وعده غذا نمیمونم چون‌میبینم که پدرم چقد کم میاره تا سر برج😥

🍒دخترم🍒قلب من💚
درک‌میکنم.خودمنم‌ فقط غروبا میرم‌ یه ساعتی میشینم‌و وعده غذا نمیمونم چون‌میبینم که پدرم چقد کم میاره ...

الهی که خدا برکت بده به زندگیشون، بخدا خیلی خوبه که درکشون میکنی، الهی خدا اونقدر بهت بده که بتونی کمکشون هم بکنی