2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم اینطور تاپیکا معمولا کسی نمیاد ...هیچکدوم از تاپیکام نه از مادر شوهر نالیدم نه از جاری نه خواهر شوهر و نه هیچکس دیگه ...مینویسم برای دل خودم که بمونه یادگاری ...

دو روز پیش ید گرفتم و قرصمو مجدد شروع کردم یکروز صدام نسبتا خوب بود اما باز امروز صدام گرفته ....همیشه از اینکه صدای رسایی داشنم لذت میبردم نمیدونم بابت صدای خوبم تا حالا از خدا تشکر کرده بودم یا نه ....یکبار تو دوران دانشجوییم یکی از بچه های دانشکده برق بهم گفت میدونی صدات مثل دوبلورهاست خیلی قشنگه ...یادمه اومدم به همسرم گفتم و اونم خندید و تایید کرد و گفت صداتم مثل قیافت قشنگه ....اما الان از بعد این بیماری و بعد جراحیم دیگه صدام قشنگ نیست ....

یکماه مرخصی گرفتم اخه من دبیرم و کل کارم با صدا مرتبطه ...مدیرم زنگ زد گفت خواستی مرخصیتو تمدید کن تا صدات خوب شه ..گفت یه دبیر جایگزین اوردیم کلاست ...نمیدونم چرا دلم گرفت همیشه شاگردام میگفتن خانم شما هم خوب توضیح میدین هم بلند درس میدین ما راحت متوجه میشیم ....این اواخر تو کلاس بعد از زنگ اول صدام کامل قطع میشد و چقدر غصه میخوردم اما امید داشتم بعد از ید درمانی صدام برگرده ....اما هنور صدام ضعیف و خشداره ....میرم جایی خرید فروشنده صدامو نمیشنوه کل انرژیمو تو تارهای صوتیم جمع میکنم و خواسته مو میگم ....خدایاکی فکر میکرد همین صدا همین صدا انقدر مهم باشه که اگه برگردم عقب روزی هزار بار خدارو بابتش شکر میکنم...

خدایا خیلی دلم گرفته ....کاش دلمو اروم کنی ...من به دکترم قبل عمل  تاکید کردم که من دبیرم و صدام برام مهمه و دکترم به شوخی گفت اما شوهرت که میگه صداتو قطع کنم ....و این شوخی جدی شد ...😭😭😭😭

دو ماه و نیم گذشته ...شما تو اطرافیانتون دیدی مورد مشابه؟

بله دوست مامانم دو سال پیش همین جراحی رو کرده ، تو بیمازستان امیر اعلم . 

ماه های اول صداش گرفته بود یادمه هی به مامانم ز می‌زد ساعت ها حرف می‌زد میگف دکتر گفته زیاد حرف بزنم صدام باز شه . الانم خداروشکر حالش خوبه خوبه و صداش نرمال مثل قبلش. 

بعد عزیزم این بیماری ، بیماری هست که صد در صد درمان میشین بدون هیچ مشکلی .... چندماه بگذره سلامت کامل میشین 

خدایا خیلی دلم گرفته ....کاش دلمو اروم کنی ...من به دکترم قبل عمل  تاکید کردم که من دبیرم و صدا ...

من به شما قول میدم صداتون برمیگرده.  مهلت بدین تازه جراحی شدین . 

ایشالا به زودی تاپیک میزنی صدام کامل برگشت . 

بله دوست مامانم دو سال پیش همین جراحی رو کرده ، تو بیمازستان امیر اعلم .  ماه های اول صداش گرف ...

من دبیرم عزیزم هر بار زیاد حرف میزنم صدام کامل قطع میشه ...منم بیمارستان اتیه عمل کردم دکترمم مثلا جزو بهترینهاست ...خدا کنه صدای منم خوب شه ...ممنونم عزیزم از دلگرمیت💚

فدات بشم یعنی میشه 😭😭😭توکل به خدا

همین الان تاپیک شما رو به مامانم گفتم که عمل مشابه دوستشون رو انجام دادین . 

مامانم گف بهتون بگم دوستش هم ماه های اول به زور صحبت می‌کرد طوری که طرف مقابل صحبتاشو متوجه نمیشد ،تازه عمل ایشون هم بعد از عمل خیلی اذیت شده بود ۱۶ روز آی سی یو بودن ، تا مرز خفگی بعد از عمل رفته بود ، خداروشکر  بعد از چندماه کامل خوب شده مثل سابق . اتفاقا غروب هم داشتن با مامانم تلفنی صحبت میکردن ماشالا هزار ماشالا با صدای بلند و شاد .

همین الان تاپیک شما رو به مامانم گفتم که عمل مشابه دوستشون رو انجام دادین .  مامانم گف بهتون ب ...

قربونت ممنون از دلگرمیت عزیزم توکل به خدا ..اگه صدام خوب بشه حتما بهتون میگم 💚💚