2777
2789
همین الان تاپیک شما رو به مامانم گفتم که عمل مشابه دوستشون رو انجام دادین .  مامانم گف بهتون ب ...

برای بابا و داداشتون هم ایت الکرسی خوندم انشاالله به زودی زود حالشون کامل خوب بشه🙏 

برای بابا و داداشتون هم ایت الکرسی خوندم انشاالله به زودی زود حالشون کامل خوب بشه🙏 

الان اومدم ببینم ید خوردین یا نه که دیدم خوردین اگه یادتون باشه مادرمنم عمل کرد صداش الان خداروشکر خیلی بهتره شمام بعد ید و استفاده قرصاتون صداتون بهتر میشه اصلا از عوارض کم کاری تیروئید همین صدا هست چه برسه شما و مادر من که کلا تیروئید ندارین پس طول میکشه تا قرص ها کامل تاثیر بزاره و بدن به حالت اول برگرده

مادر من ۱ ماه بعد عمل آزمایش. Tsh ۵۷ بود درحالی که معمولیش تو سن مادرم حداکثرش ۸ هست پس طول میکشه اکی شه ولی خداروشکر الان بعد۲ ماه صداش خیلی فرق کرده نمیگم مثل اول شده نه ولی خیلی بهتر شده پس نگران نباشین درست میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم خداروشکر که مادرتون خوبن ..انشاالله که صدای منم برگرده ...راستی اسکن بعد ید مادرتون چطو ...

۲ قسمت بافت تیروئید مونده ولی خداروشکر متاساز نداده و جراح خودش و پزشک هسته ای گفتن طبیعی هست و دکتر هرکاری بکنه نمیتونه کامل تمیز کنه که با یددرمانی حل میشه و ۶ ماه دیگه باز باید بره اسکن 

۲ قسمت بافت تیروئید مونده ولی خداروشکر متاساز نداده و جراح خودش و پزشک هسته ای گفتن طبیعی هست و دکتر ...

بله اگه فقط تو بستر تیرویید باشه با ید برطرف میشه ..خداروشکر ..انشاالله دیگه کاملا بهبود پیدا کنند .الهی آمین

بله اگه فقط تو بستر تیرویید باشه با ید برطرف میشه ..خداروشکر ..انشاالله دیگه کاملا بهبود پیدا کنند . ...

انشالله ، انشالله برای شمام خوب شه و واقعا میگم صداتون درست میشه ولی الان واجب ترین اینه که سلامتی کامل داشته باشین 

سلام عزیزم. امیدوارم که حالت خوب باشه. اصلا نگران نباش صدات به مرور بهتر میشه. مادر منم یه خورده صداش تغییر داشت اوایل و اینکه کلا سعی میکرد با صدای بلند صحبت نکنه. سونو گرافی بعد از عملشم یه تیکه ۶ میل نشون میداد که گفتن مهم نیست و حدود ۶ ماه بعد از خوردن ید اثری ازش نبود. خداردشکر اسکن دومشم عالی بود و حدود یک هفته پیش ازمایش دوره ای انجام داد عالی بود. و دکتر گفت که امکان عود وجود نداره و ریشه کن شده. مطمعن باش شما هم حالت خوب خوب میشه و این روزا یادت نمیمونه 💗💗💗

سلام عزیزم. امیدوارم که حالت خوب باشه. اصلا نگران نباش صدات به مرور بهتر میشه. مادر منم یه خورده صدا ...

ممنونم دوست مهربونم ...انشاالله که همینطور باشه که میگین ...خدا مادرتونو براتون حفظ کنه الهی امین 🙏💚

ممنونم دوست مهربونم ...انشاالله که همینطور باشه که میگین ...خدا مادرتونو براتون حفظ کنه الهی امین 🙏 ...

سلام خوب هستین؟! خواستم حالتون رو بپرسم؟! چطورین؟! صداتون بهترشد جواب اسکن چطور بود عزیزم؟!

سلام خوب هستین؟! خواستم حالتون رو بپرسم؟! چطورین؟! صداتون بهترشد جواب اسکن چطور بود عزیزم؟!

سلام عزیز دلم ممنون از محبتتون ..شما خوبید؟مادرتون خوبن؟اسکنم خوب بود شکر خدا اما صدام فعلا ضعیفه ...اما دو تا متخصص حنجره رفتم دارویی ندادن مبگن به احتمال خیلی زیاد با گذشت زمان خوب میشه ...بازم ممنونم مهربون

سلام عزیز دلم ممنون از محبتتون ..شما خوبید؟مادرتون خوبن؟اسکنم خوب بود شکر خدا اما صدام فعلا ضعیفه .. ...

ممنون‌ مامانم هم خوبه خداروشکر ولی خوب باز ادم استرس میکشه دیگه

صداتون هم خوب میشه مامانم صداش تا ۲ هفته پیش هم ضعیف بود الان خداروشکر اصلا مشخص نیست عمل شده صداش کامل اکی شده برا شمام یهو متوجه میشین کامل کامل خوب میشه موضوع مهم اسکن بود که خداروهزار مرتبه شکر خوب بوده بقیه همه چی حل میشه