سلام استارتر جان دعوت دوستی دادم نمیدونم پیام بنده رو دیدید یا نه؟ من جراحی تیروئید انجام دادم مشک ...
سلام عزیزم خوبی؟صدام خیلی بهتر از قبل شده اما خب هنوز با صدای خودم فرق داره ...الان نزدیک دو ساله عمل شدم هنوزم خش داره صدام اما تا چند ماه بعد عملم خیلی ضعیف بود صدام خیلی زیاد ..الان شکر خدا میتونم تدریس کنم اما خب صدام از یه حدی بلندتر نمیشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرسی جواب دادی گلم گ اخه میدونید من کار پادکست کار میکردم صدام دوبلوری و خوب بود یعنی به نظرتون مثل ...
خواهش میکنم .خیلیا صداشون به مرور کاملا خوب شده اما من چون غدد لنفاوی سنترال گردنمم درگیر بود فکر میکنم بخاطر اون یکم تارهای صوتیم اسیب دیده ..البته الان خیلی بهترم شکر خدا و تدریس هم میکنم اما خب منم صدام خیلی قشنگ بود البته به گفته بقیه ..الان یکم خش دار شده مخصوصا وقتی مایعات کم بخورم یا زیاد بلند صحبت کنم...نگران نباشید ایشالا صدای شما خوب میشه مال اکثر افراد به مرور مثل قبل میشه