2777
2789

پسرم هفتمه ازش درس میپرسم مثلا بلد نیست میگم برو بخون تا دوباره بپرسم ، یه قشقرقیربپا میندازه میگه یبار پرسیدی بسه دیگه حوصله ندارم 

درصورتیکه میدونم می‌ره تندتند درسی ره که بلد نیست میخونه که فقط خونده باشه 

خسته شدم از بس باهاش بحث کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرن پسرا همینن. هرچی بزرگتر میشن بدتر میشن. باید خودش بخواد بخون دیگه ب زور فایده نداره. بذار ...

اتفقا میخونه اما تند تند که فقط خونده باشه 

تو ۵ دقیقه درس علومشو میخونه میگم کی رفتی کی کتابو باز کردی😂

ولش کن همون یه بار پرسیدی بسه تازه بنظرم زیادی عم هست هی نیوفت دنبالش بزار خودش مسئولیت درسشو به عهد ...

آخه اون یبارم میپرسم میگه این سوال نبود کجا بود یا بلد نیست 

اتفاقا خودش میره میخونه بدون اینکه من بگم ولی چه خوندنی

این خیلی زور داره اللن بهم میگه تو همش تو خونه دعوا درست میکنی میگم حالا مقصرم من شدم

پسرم الان هشتمه 

برای امتحانای اخر پرسش داریم  فقط 

دیگه کاریش ندارم خودش میخونه 

پسر کوچیکم کلاس سوم هست بیشتر پابندش هستم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

پسرم الان هشتمه برای امتحانای اخر پرسش داریم فقط دیگه کاریش ندارم خودش میخونه پسر کوچیکم کلاس سوم ه ...

البته من فکر میکنم مشکل از تمرکزشم هست 

مثلا درس زبان و عربی رو زود یاد میگیره 

اما امااان از علوم 

اصلا متوجهش نیست

آخه اون یبارم میپرسم میگه این سوال نبود کجا بود یا بلد نیست اتفاقا خودش میره میخونه بدون اینکه من بگ ...

وقتی نمره هاش اومد پایین میفهمه چه اشتباهی کرده 

بزار مستقل بار بیاد 

وقتی فقط روی نتایج نظارت داشته باشی احساس بزرگ بودن میکنه

البته من فکر میکنم مشکل از تمرکزشم هست مثلا درس زبان و عربی رو زود یاد میگیره اما امااان از علوم اصل ...

علوم هفتم پیچیده بود 

پسر منم وقتی میخواست بره اول رفت پیش روانشناس گفت عدم تمرکز داره ببرینش غیر انتفاعی 

شکر خدا خیلی بهتر شد 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی