2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خسته نباشین ببخشین شما از بعد ید درمانی تون رفتین آزمایش برا تی جی؟! من مادرم ۴ ماه عمل کرده تی جی ۵.۳۳ هست سونوگرافی هم میگه تو تیرویید چیزی نیست دکتر میگه احتمالا متاستاز داده به ریه یا کبد مگه میشه تو ۳ ماه بعد اسکن متاستاز بده؟! ۴ دیگه نوشته آزمایش میترسم دیر شه اون وقت؟! شما اطلاعی دارین ؟! 

سلام خسته نباشین ببخشین شما از بعد ید درمانی تون رفتین آزمایش برا تی جی؟! من مادرم ۴ ماه عمل کرده تی ...

سلام عزیزم تی جی باید زیر یک باشه ..من دو ماه و نیمه ید گرفتم باید ۴ ماه دیگه تی جی بدم...احتمال داره لنفی چیزی باقی مونده باشه از قبل ..بنظرم یه سونو خوب برید مثلا اگه تهرانید برید سونوی تیراد ...اما اگه حتی به ریه یا کبد متاستاز داده باشه و لنف درگیر نباشه با ید مجدد از بین میره ...نگران نباشید پاپیلاری سرعتش کنده بعدم اگه متاستاز هم داده باشه دور از جونشون ،با کنسر ریه و کبد فرق داره یعنی همون پاپیلاری محسوب میشه ...دوستم دو تا ریه هاشم کانل تو اسکن بعد ید درگیر بود اما با ید از بین رفت اصلا نگران نباشید ...چقدر ید گرفتن مادرتون؟چند ماهه ید گرفتن؟تو اسکن بعد ید جایی درگیر بود؟

سلام عزیزم تی جی باید زیر یک باشه ..من دو ماه و نیمه ید گرفتم باید ۴ ماه دیگه تی جی بدم...احتمال دار ...

مادر من ۳ و نیم ماه ید گرفته ۱۰۰ میل دادن تو اسکن نوشته ۲ تا بافت مونده و متاستاز نداده به جای دیگه

سونوگرافی که ارومیه رفتیم یکی از بهترین ها بود که میگه تو تیروئید اینا چیزی نیست، اصلا دارم دیونه میشم 

مادر من ۳ و نیم ماه ید گرفته ۱۰۰ میل دادن تو اسکن نوشته ۲ تا بافت مونده و متاستاز نداده به جای ...

بابا بخدا اصلا جای نگرانی نیست بعدم شما زود ازمایش تی جی دادین معمولا ۶ ماه بعد ید ازمایش میدن ...احتمال زیاد ۳ ماه دیگه ازمایش بدید تی جی نرمال شده 

بابا بخدا اصلا جای نگرانی نیست بعدم شما زود ازمایش تی جی دادین معمولا ۶ ماه بعد ید ازمایش میدن ...اح ...

انشالله دکتر خیلی نگرانم کرد تو چشام نگاه کرد گفت میدونی دیگه یعنی چی متاستاز داده رسما چشمام تاریک شد ببخشین دیگه مزاحم شما شدم

انشالله دکتر خیلی نگرانم کرد تو چشام نگاه کرد گفت میدونی دیگه یعنی چی متاستاز داده رسما چشمام تاریک ...

خواهش عزیزم ببخشید چه دکتر بی شعوری بوده اخه پاپیلاری مثل سرطانهای دیگه نیست که متاستازش خطرناک باشه ...اگه تلگرام داری خواستی بگو تو یه گروه ادت کنم که همه این بیماری رو دارن ...

عزیز حالتون خوبه?ندولتون قبل عمل چند سال رو تیروییدتون موند?منظورم اینه که وقتی متوجه ندول شدین بعد ...

ممنون عزیزم ..من اصلا نمیدونستم ندول دارم چون ازمایشات تیروییدم همه نرمال بود ...رفته بودم سونوگرافی سینه دکتر آشنا بود گفت بزار نیروییدتم چک کنم که مشخص شد توده دارم ...fnaکردم مشخص شد بدخیمه ...من تیرماه متوجه شدم توده دارم و مرداد جراحی شدم تود ه ام هم بین یک و نیم تا دو سانت بود