2777
2789
عنوان

طلاقم ثبت شد نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 2583 بازدید | 95 پست
اخه افسردگی شدید داره قرصای عصاب میخوره محبت طلب و ایناس و اینکه یبارم خیانت کرد چون من همش سر قرص خ ...

چه بد...کاش بجای ارک کردن درکش میکردی وکنارش بودی .عشق ودوست داشتن برای روزای سخته نه فقط روزای خوب.....خداقل بخاطربچت😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
دلیلام ک زیادع و پشیمون نیستم ولی خب بچم ایندش اینده خودم یجوریم کلا

نگران نباش بدون مرد هم میتونی اوایلش سخته بعد اسون میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگی بچه ات زیر ۶ماه و۱ساله تو مراحل طلاقی!

یعنی تو دوران بارداری اقدام به طلاق کردی؟!همسرتون از اول قرص مصرف میکرد؟

بزرگتراتون چی میگن؟!

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
چی بگم الان من مقصرم؟

نه عزیزم ..توام قطعا به یه جایی رسیدی ک این تصمیم گرفتی ....خداکمکت کنه .سخته .مخصوصا سنت کمه سخت تررررررر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا غصه نخور کسی که مشکل روحی داره و خیانت هم کرده ولش کن بره گم شه

فقط فکرت بچت باش و خودت شاد باش وسالم توکل کن به خدا

اون بچه مسئولیتش با توئه یادت باشه حواست بهش باشه 

بزار بره شوهرت خودشو درمان کنه پاک پاک اگه خواست بیاد بزار سرش به سنگ بخوره اگر خواست برگرده ادم بشه

فعلا خوش باش ورزش کن کلاس برو بچه تو بزرگ کن ولش کن

چی بگم الان من مقصرم؟

اون خانم که تو شرایط تو نبود که از سر شکم سیریش بهت گفته بمون 

سخته با این جور مردا سر کردن 

جوونی آیندتو بساز آینده خودت وبچت 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم چه عجله ای داشتی هنوز ۲۰ سالت نشده هم ازدواج کردی هم طلاق گرفتی یه بچه ام داری زندگی الکی نیس ...

😂😂😂

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چه بد...کاش بجای ارک کردن درکش میکردی وکنارش بودی .عشق ودوست داشتن برای روزای سخته نه فقط روزای خوب. ...

ادم معتاد خائن روانی رو مگه میشه درک کرد

بدتر بلایی سر خودشو بچش میاورد

بره درمان بشه برگرده

اون خانم که تو شرایط تو نبود که از سر شکم سیریش بهت گفته بمون  سخته با این جور مردا سر کردن&nb ...

توفکر کن من شکم سیرم ...اگ میدونستی من چی کشیدم توزندگی اینجوری بهم نمیگفتی ....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40