2777
2789
عنوان

طلاقم ثبت شد نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت

| مشاهده متن کامل بحث + 2584 بازدید | 95 پست

حالا که طلاق ثبت شده بهدحرف بقیه گوش نکن 

بلخره یه اشتباهی بود ک تو سن کم ازدواج کنی و بچه دارشی و بچه رو هم خودت نگه داشتی خیلی اشتباهه بزرگتریه.

و دیگه تا خودت و بچت از اب و گل در نیومدین به هیچ شوهری فکر نکن.درستو بخون یا برو سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینایی ک الان میگن کاش طلاق نمیگرفتی درستش میکردی طلاق بده و فلانننن 

همینا اگر قبلش میوندی مشکلاتتو میگفتی بی برو برگرد همشووووون میگفتن فقط طلاق

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یعنی الان دارید استارتر رو سرزنش میکنید بخاطر اینکه از شوهرش که اعتیاد داشته و خیانت میکرده جدا شده ...

واقعا دیونه خونس 

هرچی  میگید یه چیزی دارن برای رد کردن

اصلا ادم میمونه گاهی جواب بده یا رد بشه

یعنی الان دارید استارتر رو سرزنش میکنید بخاطر اینکه از شوهرش که اعتیاد داشته و خیانت میکرده جدا شده ...

دقیییییقا 

میبینی تورو خدااااا همینا اگر قبلش میگفت مشکلش رو فقط میگفتن طلاق بقران عجیب ترین آدمها رو تو این سایت ذیدم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

واقعا دیونه خونس  هرچی  میگید یه چیزی دارن برای رد کردن اصلا ادم میمونه گاهی جواب بده یا ...

درسته استارتر اشتباهاتی داشته مثل اینکه زیر ۱۸ سال ازدواج کرده و بچه دار شده اونم از یه پسر ۲۰ ساله

ولی اینکه از یه ادم معتاد و خیانت کار جدا شده درست ترین تصمیم زندگیشه 

در مسیر... 🌱
درسته استارتر اشتباهاتی داشته مثل اینکه زیر ۱۸ سال ازدواج کرده و بچه دار شده اونم از یه پسر ۲۰ ساله ...

تحمل ادم روانی که اعتیاد داره تازه خیانتم میکنه در عین حال پولم نداره 

غیر ممکنه 

از نظر من بهترین کارو کرده 

بچه چه ۶ ماه چه ۶سال این خانم کم میاورد 

حداقل الان بهتره که یه ادم روانی از زندگیش حذف شده