2777
2789

من به دلایلی میخوام چند آیه از سوره آل عمران رو بنویسم و همراه خودم داشته باشم سوالم این هستش که حتما باید وضو داشته باشم؟

و سوال دوم به من گفته شده باید ۲۰۰ بار بخونم یعنی باید دونه دونه بخونم تا ۲۰۰ یا اینکه یه نیت هم میشه خوند؟؟؟

لطفاً جواب بدید ضروریه

با وضو باید بنویسی خیلی بهتره 

دومی متوجه نشدم

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی  توضیح دادم منظورمو

خواهش میکنم گل 

نه اگه گفتن 200بار باید 200بار بخونیش 

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

با وضو

خودت میگی ۲۰۰ بار باید بخونی دیگه. یعنی ۲۰۰ بار سوره آل عمران خونده شه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

سلام عزیزم وقتی که میخواین بنویسین آیه ها رو خب خیلی خوبه که وضو داشته باشین ولی اینکه اگر بخواین همراهتون باشه همیشه و منظورتون اینه که باید دائم باید وضو داشته باشین مشکلی نیست اگه وضو نداشته باشین و باید ۲۰۰ بار خونده بشه گلم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
دست گلت درد نکنه

خواهش میکنم عزیزم 🌻