2777
2789
عنوان

کسایی ک حامله آن مث منن؟

205 بازدید | 32 پست

از وقتی حامله شدم ب زایمان فکر میکنم دست و پام میلرزه و عین ابر بهار گریه میکنم .حالم ب شدت بده احساس میکنم افسرده شدم 

فک نمیکردم اینطور شم

نه والا فقط به این فکر میکنم که نه ماه رو به سلامتی طی کنم آخرش خودم نتونستم طبیعی بیارم نهایتش یه عمله دیگه سزارین میشم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نه والا فقط به این فکر میکنم که نه ماه رو به سلامتی طی کنم آخرش خودم نتونستم طبیعی بیارم نهایتش یه ع ...

من از جفتش هم میترسم .پول هم ندارم سزارین شم 

ینی ما بی پولا باید بریم بمیریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه والا فقط به این فکر میکنم که نه ماه رو به سلامتی طی کنم آخرش خودم نتونستم طبیعی بیارم نهایتش یه ع ...

اصلا از طبیعی نمیترسی 

من ب اون جر خوردنش فک میکنم جیگرم کباب میشه

فور زایمان از خودش سختره. ولی بهود بگو من تنها کسی نیستم که میخام زایمان کنم درسته یکم سخته ولی دیگه قابل تحمله . واسه مرگ که نمیری. همین استرس و نگرانی واسه بچت بده .

روی ضربان قلبش اثر میزاره

من از جفتش هم میترسم .پول هم ندارم سزارین شم  ینی ما بی پولا باید بریم بمیریم

ربطی نداره

طبیعی نشد بیاری میبرنت سزارین

بیمارستان دولتی مگه چقدر میگیره

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ... 
ربطی نداره طبیعی نشد بیاری میبرنت سزارین بیمارستان دولتی مگه چقدر میگیره

اخه میخام اگ دکتر هم نزاشت خودم ب انتخاب خودم سز آرین شم اون باید برم بیمارستان خصوصی دیگ

من از جفتش هم میترسم .پول هم ندارم سزارین شم  ینی ما بی پولا باید بریم بمیریم

ما بی پولا یا باید زور بزنیم یا از قبل بارداری پول بزاریم کنار یا بچه دار نشیم😅

من از آخرش نمی‌ترسم من از سلامت نی نی میترسم فقط میخوام سالم باشه بقیه اش مهم نیست این همه آدم تونستن زایمان کنن پس ما هم میتونیم این تو وجود زن هاست خدا خودش درونمون قرار داده این توانایی رو نگران نباش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فور زایمان از خودش سختره. ولی بهود بگو من تنها کسی نیستم که میخام زایمان کنم درسته یکم سخته ولی دیگه ...

دست خودم نیس هنوز من اوالاشم ولی ب شدت استرس دارم