2777
2789
به همین خاطر میگم‌ دکتر نظری و امثال جراح ها که بینی های آسون رو میذارن،و اکثرا مخالف ها رو پاک میکن ...

درسته خدا ازشون نگذره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم یعنی اگه خودش قبول نکرد دیگه نده دست کسی ....حساسی انگار

عین پزشک ها و خیاط ها گفتی،آخه اونها ترفندشون گفتن کلمه حساس هست.اگر به پزشک هابه عملشون ایراد بگی یا به خیاط به طراحی لباسشون ایراد بگی میگن حساس.

دکتر نظری چند تا از عمل هاش رو به ترمیم قبول نکرده.البته الان تنها نظری نیست بعضی پزشکها قبول نمی کنن.ولی من میشناسم چند تایی که بد عمل کرده بودن ولی خیلی با شخصیت هستن با کمال احترام عمل خودشون رو قبول کردن

عین پزشک ها و خیاط ها گفتی،آخه اونها ترفندشون گفتن کلمه حساس هست.اگر به پزشک هابه عملشون ایراد بگی ی ...

😅😅😅

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

[QUOTE=356097217]الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...[/QUOTE

نظری یه دکتری هست که ادب سرش نمیشه،انشا... اون طور که من رو تحقیر و بی احترامی کرده به خودش برگرده

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

اصلا بی ادبیش رو حلال نمیکنم،چه قدر بی ادب هست و چه قدر مریض رو تحقیر کرد، انگار مریض برده دکتر بود

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

دیگه اینجا مطب دکتر نظری نیست که نذاره حرفم رو بگم یا مریض رو برذه حساب کنه.اینجا آزادی بیان دارم باید حقیقت رو بگم

دیگه اینجا مطب دکتر نظری نیست که نذاره حرفم رو بگم یا مریض رو برذه حساب کنه.اینجا آزادی بیان دارم با ...

اههه چقدر بیکاری هر دفعه میام سایت پیامت میاد برام

من ر.یدم دهن تو و اون دکتر نظری انقدر پیام منو ریپلای نکن

زنیکه ی بیکاره روانی