2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 155 پست
هیچ تک فرزندی از تنها بودن خوشحال نیست .تایپیک تک فرزندی منو بخون

من تک فرزندم ۲۹ سالمه و بی نهایت خوشحالم هیچ وقت گله نکردم تو رفاه کامل بودم و هستم چه وقتی بچه بودم چه وفتی ازدواج کردم پدرم همه چی در اختیارم گذاشت  ، شوهرم یه برادر داره تو خانواده خوب و مهربونی هم بزرگ شده ولی اخرش برادرش به زمین خوردنش راضیه با چشم دیدم که میگم ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

منم تنبلی تخمدان داشتم اصلا فکرشو نمیکردم باردار بشم وقتی بی بی چک زدم دهنم از تعجب باز مونده بود چو ...

بنظرت وسط بارداری جنگ بشه چیکار کنیم؟ تو به این فکر میکنی؟ من فکره اسیرم کرده نزدیکه دیگه پنیک بگیرم

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه چیز بستگی به خودت داره که چجوری بخوای پیش دیگران رفتار کنی از بارداریت خوشحال باشی یا ناراح ...

منم سومیو ک باردار بودم یه بنده خدایی گفت از کارت زدی بچه آوردی؟؟ک چی؟؟؟اونم بچه سوم؟؟میخواستی چیکار؟؟؟

گفتم از کارم ک هیچ از خیلی چیزای دیگمم میزنم بخاطر بچم

بعدم اینکه تا حالا از تو خواستم هزار تومن بهم بدی یا یه ثانیه نگهشداری ب کارم برسم؟؟

مسئولیت بچهام با توعه؟؟اینکه من دو تا داشته باشم یا ۵ تا چ آسیبی ب تو میزنه؟؟؟

هر وقت تعداد بچهام ب تو آسیب زد اعتراض کن با جان و دل میپذیرم

سرشو انداخت پایین رفت

چرا افسرده باشی؟ منم خدا خواسته سومی رو باردارم ولی واقعا از داشتنش خوشحالم تنها چیزی که اذیتم میکنه ...

برام عجیبه.  یه نفر دیگه سختی های بچه رو تحمل می کنه یه نفر دیگه خرجش می ده بعد فامیل زورشون میاد و دهنشون به اذیت و آزار باز می شه 

من خودم چند سال دیر بچه اوردم چقدر فامیل شوهر پشت سرم حرف و حدیث دراورده بودن بعد که بچه اوردم یکی از همین نه تبریک گفت نه کادو اورد 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الانم که وعض مالی خیلی خوبی ندارم تو فکر سومی هستم ، خدا روشکر گشنه نیستیم تفریح هم دور همی از زندگی ...

خوش به حالت که دلت انقدر خجسته است 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
با اعتیاد پدر بچه آورده ؟ خب اگر یک درصد پدر بی مسئولیت بود و ترک نمیکرد چی ؟

بچه. دوم بوده و فکر کنم خدا خواسته.بابا یه خدایی اون بالا هست که خودش داره میچینه کنار هم چرا نمی خوایم قبول کنیم.

بله 

البته تنها وضع مالی مهم نیست شرایط روحی و جسمی بدن تیز مهمهایا آمادگی رو در خودم میبینم یا نه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بحران آب

بحران سوخت

بحران آلودگی هوا

نبود رفاه و تغذیه ی سالم

مشکلات سیاسی

شرایط پر خطر جامعه برای جوانا

اینا رو هم به مشکلات اقتصادی اضافه کن.

من که عاقلانه نمیدونم بچه ی دوم رو به دنیا بیارم.بزرگترین لطفی که در حق فرزند دومم کردم این بود که تو این اوضاع به دنیا نیارمش.

بنظرت وسط بارداری جنگ بشه چیکار کنیم؟ تو به این فکر میکنی؟ من فکره اسیرم کرده نزدیکه دیگه پنیک بگیرم

من خودم توی جنگ افسردگی شدید گرفتم خودمم فکرشو نمیکردم بعد جنگ باردار بشم. ازونایی بودم که میگفتم دیگه همه چی تموم شد فقط اگه زنده موندیم باید بذاریم بریم ازین کشور... ولی خب وقتی فهمیدم باردارم سعی کردم دیدم رو فعلا تغییر بدم. برای آینده بچه هام هم که ان شاالله یا اوضاع این کشور درست بشه یا اگرم نشد تشویقشون میکنم مهاجرت کنن 

راستش من هنوزم گاهی خواب جنگ رو میبینم اوایل هم میترسیدم موقع زایمانم جنگ بشه و حتی بیمارستان هم نتونم برم.اما اگرم خدای نکرده دوباره جنگ بشه قطعا ازینجا میرم به خاطر به بچه هام

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سه تا بچه دارم دختر بزرگم۱۲ سالشه تا الان بیشتر از ده بار تکرارکرده که بزرگترین خوشبختیش داشتن خو ...

بچه داری وقتی برای خودت دیگه نمیذاره میگذاره؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
بچه. دوم بوده و فکر کنم خدا خواسته.بابا یه خدایی اون بالا هست که خودش داره میچینه کنار هم چرا نمی خو ...

آها ناخواسته بوده. 

ولی کلا بنظرم، بخاطر اینکه خدایی برای زندگی اون ها خواسته که درست بشه، ما نباید چشمامون رو روی واقعیت های جامعه ببندیم. 

این همه بچه تو دنیا هست که تو فقر و بدبختی و فلاکت پدر و مادر به دنیا میان و زندگی میکنن. اونا چرا وضعیتشون درست نشد ؟ . چه بچه هایی که تو وضعیت بد خانواده مثل همین اعتیاد به دنیا اومدن و فروخته شدن. حتی بهشون ت.... شد. 

یک مورد خدا خواسته پیش اومده ولی ما نسبت به آدمی که به این دنیا میاریم مسئولیم نه منفعل. 

🦁☀️🙃