اههه چقدر بیکاری هر دفعه میام سایت پیامت میاد براممن ر.یدم دهن تو و اون دکتر نظری انقدر پیام منو ریپ ...
من بیکار نیستم تو بیکاری که میای سایت دخالت میکنی به مردم به تو چه من دارم اینجا حقیقت رو میگم. من ریدم دهن تو و خانواده ات. تو این قدر بیکار و روانی و بی ادب هستی که اول تعصب کشیدی بعد ریدی دهن دکتر نظری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر نظری به من گفت ننشستم هر ایراد بینی تو برطرف کنم، مگر آدم چند بار می خواد عمل کنه که یه ایراد رو در عمل اول وایراد بعدی رو در عمل بعدی انجام بده، چه قدر بی انصاف چه قدر کوتاهی در کار. چه بی وجدان. جراحان بینی مگر مردم پولش رو از سر راه اوردن بخواهین تو عمل هاتون کوتاهی کنین.
من چرا اسم هر دکتری و سرچ کردم تو تبریز و نظرات و خوندم شما و نادیاااااا هستین همش نظری و تخریب و ...
به نظرم این دو کاربر هردوتاش ۱نفرن اعتماد نکنید به نظراتی که اینطور سرسختانه ۱نفرو تبلیغ و ۱نفرو تخریب میکنن. بعضی حرفاشون هم با حرفای اون یکی تاپیک نمیخونه. نادیااااااا رزااااااا اسمای کاربریشون هم معلومه ۱نفرن
از دکتر نظری راضی نیستم خیلی بی انصاف هست. خیلی ظاهر ساز هست. اصلا قبل عمل حقیقت رو نگفت.اصلا گول چرب زبانی اش رو نخورید. این روز ها پزشک ها فقط پولکی شدند
دکتر نظری بینی من که استخوانی غضروفی بود دفورمه کرد. یه نفر برای دکتر طاهری تالش خیر می خواست گفتم جریان چی هست. گفتن من اون زمان رفتم پیشش برای ویزیت چون بینی ام گوشتی بود قبول نکردیه نفر رو معرفی کرد در تهران گفتن دکتر خیلی خوبه.ببینین انسانیت دکتر طاهری تالش و بی انصافی بی وجدانی بی ایمانی دکتر نظری