2777
2789

البته باید حقیقت رو گفت، قبل عمل که رفتم برای مشاوره با نظری،اکثر بینی ها طبیعی بودن، و راضی بودن. فقط در آخر یک نفر رو دیدم که سربالا بود اون هم از دور مشخص بود خیلی راضیه گفتم حتما خودش سربالا خواسته. و به دکتر گفته بودم مال من طبیعی باشه. من با اطمینان رفتم عمل. ولی بعد عمل متاسفانه سربالا شد. قسمت استخوانی بینیم خوبه قوس نداره ولی از سربالایی بینیم ناراحتم.خیلی بدشانس بودم که یادش رفته بود و سربالا شد، نمی دونم شاید سرش شلوغ بود

اتفاقا من دکتر امامی عمل کردم بهترین دکتر در تبریز هست عمل من گوشتی بود فوق العاده شده،من تبربز خیلی ...

میشه عکس بینی تون رو ببینم

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکس بینی تون رو ببینم

سلام ،نمی خوام‌ عکس بذارم،دکتر شیوا نایب دکتر نظری دکتر امامی عمل هاشون خوب هست،ببخشید ۲ سال پیش زیاد نمی شناختم و اینکه سلیقه ها فرق میکنه.لطفا برید بینی های هر سه پزشک رو از نزدیک ببینید.