2777
2789
نژاد کاظم رو میشناسم و پیج نداره،نمونه عمل هاش رو گذاشته.ترمیم هم انجام میده؟

ترمیم یعنی چی...مال من قوز داشت وانحراف بینی یه کم هم رفته بالاتر بینیم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ترمیم رو هر دکتری قبول نمیکنه،ترمیم سخته.بعضی ها مال دکتر دیگه رو قبول نمی کنن

من ترمیم نمیدونم یعنی چی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم از راهنماییتون ولی دکتر باید عملی که خراب کرده باید خودش ترمیمش رو انجام بده،اون هم که ...

جرا قبول نمیکنه باید قبول کنه ...مگه چه جوری شده بینیت ترمیم میخواد

ببخشید اشتباه شد،نه بینی نیمه فانتزی و نه طبیعی،میشه گفت یه بینی سربالا

دیگه ولش کن بابا زیاد چیز کنی خراب میشه....

چرا ولش کنم مگر ظاهر آدم خراب بشه چه طور ولش کنه،چرا پزشک ها انصاف ندارن.

میگم یعنی اگه خودش قبول نکرد دیگه نده دست کسی ....حساسی انگار

دیگه ولش کن بابا زیاد چیز کنی خراب میشه....

به همین خاطر میگم‌ دکتر نظری و امثال جراح ها که بینی های آسون رو میذارن،و اکثرا مخالف ها رو پاک میکنن کار خوبی نمی کنن.یکی از راه دور میاد چه طور مطب گردی کنه.اونها باید بینیهای سخت رو هم بذارن که آدم بتونه از راه دور پزشکش رو انتخاب کنه.پزشک ها مدیون مریض ها میشن.کارشون درست نیست