2777
2789

من خیلی آدم احساساتی هستم ولی این دفعه میخوام پامو رو احساسم بذارم همیشه هرچی ازش میدیدم دعوا و سروصدا میکردم یا توضیح میخواستم مثلا چیزایی که تو موبایلش دیدم (اکانت مخفی تلگرام..فیلمای ناجور..) اونم خودشو توجیه میکرد و من بعد یه مدت کوتاه همون زن دوست داشتنی و شیرینش میشدم مثل کبک سرمو میکردم زیر برف

واینکه هرچقد باخودم کلنجار میرم نمیتونم برگردم خونه بابام 

(بابام اینا خونشونو بردن شهرستان خیلی دور و روستایی من همینجوریشم نمیتونستم باخانوادم بسازم الان که اصلا)و فکرجدایی از همسرمم خیلی سخته عادت کردم بهش ما از سال ۹۴ باهمیم تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت آدم سابق نباشم براش هیچوقت دیگه محبت نکنم مثل مترسکی باشم براس بنظرتون میتونم کسی شبیه این زندگی من دیده یا داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بعد طلاق عاطفی منتظر هر حرکتی از سمت اون اقا باش ...

چون دیگه هیچ تعلق خاطری ب هم ندارید و ب عنوان همخونه فقط زندگی میکنید 

پس اول با خودتون و احساساتتون کنار بیاید و امادا پذیرش هر رفتاری باشید 

خوب مشکلت دقیقا چیه ؟ 

اینکه شوهرت فیلم های بد می بینه ؟ یا اکانت فیک داشته ؟ 

ببین عزیزم برای این مسائل سخت نگیر ، مردها همه همین طوری هستن حالا یا زنشون می بینه و می فهمه یا نمی بینه 

این تو ذات مرده 

مثل حساس و احساساتی بودن که تو ذات زن هست 

برای این مسائل زندگیت رو خراب نکن بابا 

دو روز عمر رو به کام شوهرت و خودت تلخ نکن 

خیلی پر شورش کنی اونم سعی میکنه حس نیازش به یه محیط شاد رو یه جای دیگه تامین کنه 

ولی بعد طلاق عاطفی منتظر هر حرکتی از سمت اون اقا باش ... چون دیگه هیچ تعلق خاطری ب هم ندارید و ب عن ...

درسته من از وقتی تصمیم گرفتم ازش فاصله بگیرم دارم از جنبه های دیگه به این رابطه جدید نگاه میکنم و خودمو براش آماده میکنم

خوب مشکلت دقیقا چیه ؟  اینکه شوهرت فیلم های بد می بینه ؟ یا اکانت فیک داشته ؟  ببین عزیز ...

دیدن فیلم سو پر کم چیزی نیست که عادی بخوایم جلوه اش بدیم 

اونجوری زن میخواست گ وه میخورد اومد اینو گرفت 

مریض جنسی رو منم یکی داشتم تو خونه 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
خوب مشکلت دقیقا چیه ؟  اینکه شوهرت فیلم های بد می بینه ؟ یا اکانت فیک داشته ؟  ببین عزیز ...

احساس میکنم بلوغ فکری نداره خیلی بچگانه س همین کاری که میگی مال پسربچه های دبیرستانیه نه مردی که من فکر بچه داشتن بودم باهاش نمیتونم اصلا بگذرم و شاد باشم