2777
2789
عنوان

طبیعیه ک برای کسی ک ازش نفرت داری آرزوی مرگ کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 36 پست
حتما خیلیییی اذیت شدی گلم بش فکر نکن بهترین کار واگذار کردن به خداست ک خودش می‌دونه چیکار کنه

راستش من اکثر مواقع ک این فکرا میاد سراغم شیطونو لعنت میکنم میگم خدا بهترین قاضیه و سعی میکنم فکر نکنم بهش 

ولی میدونی باز چند روز بعد افکار بد شروع میشه و واقعا هم خودم اذیت میشم چون دوستان درست میگن آرزوی مرگ دیگه ته نفرینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اینجور بودم هیچوقت دلم تمیومد کسی رو نفرین کنم و درک نمیکردم کسی که دیگران نفرین میکرد اما ...

اره این بهتر از آرزوهای بد و وحشتناکه فکر کنم

اره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چقدبیکاری 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️

من از یک نفر خیلی نفرت داشتم 

الآنم دارم ولی نابودم می‌کنه 

همون شب وقتی تا صبح میلرزیدم گفتم خدا خودت شاهدی 

من از تموم وجودم آرزو میکنم که نماز و قرآن خواندنش از این به بعد قبول نباشه و دنیای دیگه عذاب ببینه 

دو روز بعدشم بخاطر شوک بستری شدم 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

وای من خدایی اینقدر دوزم بالا نیس🤣 فقط میگم مثلا کاش تصادف کنه ...

نه بابا تصادف چیه،😀 خیلیا تصادف میکنن،باید جوری بمیره ک معلوم باشه زندگیش عادی نبوده🤣

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
من از یک نفر خیلی نفرت داشتم  الآنم دارم ولی نابودم می‌کنه  همون شب وقتی تا صبح میلرزیدم ...

دقیقا اینایی ک من میگمم نماز میخونن🙄 میدونم زیاد ربطی نداره ها ولی برام سواله ک قبوله این خم و راست شدنا یا نه