2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی راسته میگن اگه مشاور انتخاب رشته نکنه هیچی نمیاری

کاملا حرف الکیه 

من این یک هفته خیلی دنبال مشاور بودم 

ولی دیدم کاملا به درد نخوره و فقط ترند شده عین بقیه چیزا

کاربری دست دو نفر هستش ❤️
با اجازه اسی راسته میگن اگه مشاور انتخاب رشته نکنه هیچی نمیاری

نه

خودتم میتونی اما دردسر داره چون انتخاب رشته یسری نکات و پیچ و خم داره همه بلد نیستن

اگه خودت میخای انجام بدی یسری ویدیو ببین فرق بین رشته های بومی و و قطبی و ناحیه ای و .. اینجور چیزارو متوجه شی دفترچه انتخاب رشته ک منتشر شد دقیق بخونش اولویتااتو بچین ب ترتیب 

در مورد دانشگاهب ک میزنی تو گوگل سرچ کن ظرفیتاشو...

کاملا حرف الکیه من این یک هفته خیلی دنبال مشاور بودم ولی دیدم کاملا به درد نخوره و فقط ترند شده عین ...

یه سریا واقعا خودم حس میکنم دروغ میگن که مثلاً با فلان رتبه بهترین رشته قبولت میکنیم و اینا

با اجازه اسیباید بر اساس علاقه انتخاب کنیم یا شانس قبولی

جفتش مهمه

اما علاقه مثلا من رتبم باشه ده هزار علاقم باشه دندون پزشکی شهید بهشتی نمیشه ک قبول شم قشنگم

باید جفتشو در نظر داشته باشی

جفتش مهمهاما علاقه مثلا من رتبم باشه ده هزار علاقم باشه دندون پزشکی شهید بهشتی نمیشه ک قبول شم قشنگم ...

اره درسته 

ببخشید یه سوال دیگ اگه الویتای اولت رشته های مورد علاقت باشه و اون آخریا رو چیزایی بزاری که می‌دونی قبولی میشی  ممکنه بخاطر اینکه الویت آخر بود دیگ قبول نشی؟!