2777
2789

خودم ک همش خسته ام چارتا جارو دستمال میکشم از کت وکول می‌افتم چجوری برنامه ریزی میکنید مثلا کمد واجاق گاز تویخچال ومابینتا وتلویزیون. و... چندروزی یکبار دستمال می‌کشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارمیکنی پس من چندروزه خونم مث گله ولی انقدخستم ک بدنم دردمیکنه. شما برنامه ات چیه خونت کتیفه یعنی ...

ببین مرتب میکنم یخچال گاز شیشه هارو تمیز میکنم 

بعد میبینی بعد دو روز دوباره کثیف میشن آرزو ب دلم مونده خونه یه هفته تر و تمیز باشه شوهرم و پسرم اصلا رعایت نمیکنن 

الانم گازم و یخچالم افتضاحه پریودم شدم کمرم درد میکنه نمیتونم تمیز کنم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

دو روز درمیون گردگیری حسابی و جارو میکشم 

همه کابینتارم در هفته یه بار و باید تمیز کنم 

معمولا 90 درصد اوقات خونم تمیزه با دو تا بچه کوچیک 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ببین مرتب میکنم یخچال گاز شیشه هارو تمیز میکنم بعد میبینی بعد دو روز دوباره کثیف میشن آرزو ب دلم مون ...

راس میگی. من برنامه ریزی کردم یکم بهترشدم. من دوتابچه دارم. مثلا هرماه بعداتمام پریودی. سرشعله های گازو میشورم با پودر وسیم. حمام باسیف کرمی دیوار وکف و تشت روصندلی اینارو میشورم کلی. یخچالهم کلی تمیزمیکنی هرماه. هرهفته فقط شیشه های یخچالو میشورم. گازم بعدهربارغذاگختن بااسکاچ تمیز میکنم. کابینتارو بچم هرروز دستای چربش میماله همون روز تمیزمیکنی. لباسشویی هم هرروز  تمیزمیکنی ولی خیلی خسته میشم هرشبم جاروبرقی میکشم 

دو روز درمیون گردگیری حسابی و جارو میکشم همه کابینتارم در هفته یه بار و باید تمیز کنم معمولا 90 درصد ...

همین گردگیری حسابی پدرادمو درمیاره. من کابینتارو هرروز دستمال میکشم خونمم تمیزه ولی خیلی خسته میشم. گردگیری حسابی شامل چی میشه

هفته پیش خونه تکونی پاییز کردم تمیزه.........دیروزم جارو گردگیری کردم دوباره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بازد رو برنامه باشی.من خونم همیشه تمیزه

مثلا هفته ای یبار کمد یه روز درمیون گاز

یخچال اول هفته 

هر روز یا یه روز در میون جارو و طی

ماهیی یبار هم اساسی همه جا رو تمیز میکنم

داخل کابینتا سالی یبار

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بازد رو برنامه باشی.من خونم همیشه تمیزهمثلا هفته ای یبار کمد یه روز درمیون گازیخچال اول هفته هر روز ...

داخل کابینت سالی ی بار ؟  دیگه دوماهی یکبار. البته من هروقت بینم کثیفه تمیزمیکنم دیگه

داخل کابینت سالی ی بار ؟ دیگه دوماهی یکبار. البته من هروقت بینم کثیفه تمیزمیکنم دیگه

اره

درهاش رو ماهی یبار تمیز میکنم ولی داخل رو نه

چون سرخ کردنی رو همه توی بالکن انجام میدم(گاز دارم)آشپزخونه م اصلا چرب نمیشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

همین گردگیری حسابی پدرادمو درمیاره. من کابینتارو هرروز دستمال میکشم خونمم تمیزه ولی خیلی خسته میشم. ...

اره خسته کنندس 

برای من چون جای دستای کوچیکه پره روی میز و.. همیشه باید پاک کنم 

دیگه همه تزئینیارو  میارم پایین دستمال میکشم قدمم نسبتا کوتاس صندلی میزارم میرم کتابخونه و.. بالاهاشو تمیزمیکنم 

تابلو و ساعت و میارم پایین 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨