2777
2789

من انجام دادم البته اپیدورال نبود اسمش، ۷ سانت که بودم زدن کلا دردام تموم شد و همون لحظه فول شدم.گفتن حالا زور بزن که سرش بیاد

خیلی خیلی راضی ام از انجام دادنش😃

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۷سانت خیلی دردکشیدی؟

خیلی🥺التماس میکردم اپیدورال بزنین گفتن نداریم‌. بعد چند دقیقه خودشون برگه آوردن گفتن انگشت بزن بی حست کنیم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

برای دوستم انجام دادن و توی بیمارستان خصوصی

راضی نبود حقیقتش

کلا دو ساعت بود ولی خودش اصلا راضی نبود میگفت خیلی اذیت شدم….

دکترمون یک نفر بود و به فاصله ۴ ماه تو یک بیمارستان زایمان کردیم من سزارین کردم و خیلی راضی بودم و دوستم طبیعی اپیدورال و بسیار ناراضی

دکتر هر دوتامون هم خانوم هاشمی آشتیانی بودن…. کرجی ها میشناسن

خیلی🥺التماس میکردم اپیدورال بزنین گفتن نداریم‌. بعد چند دقیقه خودشون برگه آوردن گفتن انگشت بزن بی ح ...

سزارین برداشته شده دوست دارم برم طبیعی ولی خیلی دردکم طاقت ندارم

اپیدورال همون بی حسی نخاعیه. اپیدورال نشدم ولی برای عمل دیگه دو بار بی حسی نخاعی شدم؛ با یه امپول بزرگ ماده بی حس کننده تزریق میکنن توی نخاع پایین کمر. البته اصلا درد نداره و از کمر به پایین کاملا بی حس میشی

زیبایید اما خالی هستید؛ نمی‌شود برایتان مرد.
برای دوستم انجام دادم امیدوارا توی بیمارستان خصوصی راضی نبود حقیقتش کلا دو ساعت بود ولی خودش اصلا ...

سزارین برداشته شده فقط یه بیمارستان شهرماقبول میکنه که ۳۵.۴۰ تومنه