2777
2789
ان‌شاءالله که خوب پیش میره الان سر سجاده ام و میخوام برات زیارت عاشورا بخونم هدیه کنم به شهید علمدا ...

خدابرکت و سلامتی بهتون بده ...خیراز دنیا و اخرتت ببینی ...منم برای شما دعای ده هزار صلوات میخونم...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابرکت و سلامتی بهتون بده ...خیراز دنیا و اخرتت ببینی ...منم برای شما دعای ده هزار صلوات میخونم...

ندا جون.... یه نذر دیگه بهت میگم انجام بده.. من خودم انجام دادم حاجت گرفتم منتهی یادم رفته بود بهت بگم 

نیت کن برای  حاجتت ۱۴ تا تسبیح بزاری تو حرم شهدای گمنام شهرتون ... به نیت شهید سید مجتبی علمدار 

اینطوری هم آقا سید و هم شهدای گمنام واسطه میشن برای حاجتت 

من که حاجت گرفتم و انجام دادم🌸🌸

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
ندا جون.... یه نذر دیگه بهت میگم انجام بده.. من خودم انجام دادم حاجت گرفتم منتهی یادم رفته بود بهت ب ...

ممنون عزیزم ، حتما حتما انجام میدم ، خیلی لطف داری .انشاالله همیشه شاد و سلامت و پرروزی باشی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ممنون عزیزم ، حتما حتما انجام میدم ، خیلی لطف داری .انشاالله همیشه شاد و سلامت و پرروزی باشی

قربونت برم🌱💝

آقا سید خیلی مهربونه و درست مثل برادر کنارم بوده و هر وقت کم آوردم یه جوری نشون داد که کنارمه:")

خیلییی خیلییی به من لطف داره و حاجتم رو از خدا گرفته

مطمئنم پشیمون نمیشی از توسل بهش🌱😍

ان‌شاءالله به لطف آقا سید و بزرگی خدا نی نی مثل مروارید تو دلت جا خوش میکنه😍💝

🌱🫂Softly , I become endless, in you