sarajanx مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 30 عنوان پول نمیده بهم 178 بازدید | 18 پست سلام دوستان من ۸ ماهی هست نامزد کردمبا صاحب کارمو پیشش کار میکنمتوی این ۸ ماه فقط حقوقم رو بهم داده هیچ پول اضافه ای بهم ندادهبا این حال که وضعش خوبه بنظرتون از سر خساستش نیست؟؟ 1404/06/24 | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بندیکت_کامبربچ عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 3287 برا خانوادش خرج میکنه ؟؟به نظرم یا بلد نیست یل خسیسه زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...
zahrabazargan عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 2042 نه خودش باید شعورش برسه ولی به مردا باید بگی شعور چیه خواهرماون حتما فک میکنه تنها حقوقت برات بسه و لازم نداری این نیز بگذرد
sarajanx مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 30 برا خانوادش خرج میکنه ؟؟به نظرم یا بلد نیست یل خسیسه مثلا بیرون میرم رستوران و کافه میبره ولی پول بده بهم اصلا وضعش خیلی خوبه مثلا ماهی ۱۰ بده بهم براش هیچی نیست
arghavanam_a عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 59 مستقیم ازش پول نخواه وسیله بخواهمثل همسر منه طول میکشه دستت بیاد خسیس و شکاک😐
sarajanx مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 30 مستقیم ازش پول نخواه وسیله بخواهمثل همسر منه طول میکشه دستت بیاد خسیس و شکاک😐 این اصلا خسیس نیست خیلی خیلی خرج میکنه ولی کوفت آدم میکنه
arghavanam_a عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 59 این اصلا خسیس نیست خیلی خیلی خرج میکنه ولی کوفت آدم میکنه فعلا اولشه عزیزم منم تو دوران عقد خرج میکرد جوری که شک نکردم بهش
sarajanx مدیر استارتر عضویت: 1404/06/22 تعداد پست: 30 فعلا اولشه عزیزم منم تو دوران عقد خرج میکرد جوری که شک نکردم بهش چقدر سخت میترسم ولش کنم خیلی غمگین شم
arghavanam_a عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 59 چقدر سخت میترسم ولش کنم خیلی غمگین شم عزیزم اگه خودت شاغل باشی این مشکل حله ،و شکاکیتش به مرور کم میشه تا آدم اعتماد کنه به طرف ،من همسرم از بقیه لحاظ عالیه فقط این دو مشکلو داره تو هم سریع تصمیم نگیر بقیه اخلاقاشو بسنجبلاخره هر مردی یه اخلاقایی داره
arghavanam_a عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 59 عزیزم اگه خودت شاغل باشی این مشکل حله ،و شکاکیتش به مرور کم میشه تا آدم اعتماد کنه به طرف ،من همسرم ... برا شکاکیتش بگو عزیزم چشای من تورو فقط میبینه از چی نگرانی مرتب اینو بهش بگو