nedajon مدیر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 عنوان میشه برام صلوات بفرستید | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 34 پست توروخدا تا۱ساعت دیگه ۳هزار صلوات کمکم بفرستید سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید .... 1402/08/02 | 23:00 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_قصه_ها_منم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 375 نگران نباش مطمئنم به زودی دامنت سبز میشه یه صلوات مهمونم کن🥲🌹
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17567 ان شاءالله عزیزم.ب همچنین سلام عزیزم امضات روخوندم...شاید خیلی نذرها کرده باشی ولی حتما روضه حضرت زهرا نذرکن...یا نذر کن شهادت حضرت زهرا غذا بدی به هرچند نفر ک میتونی یا به فقیر
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 سلام عزیزم امضات روخوندم... شاید خیلی نذرها کرده باشی ولی حتما روضه حضرت زهرا نذرکن... یا نذر کن ش ... چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال دادم ، اگه تونستم ی نذر براشون میکنم تا دستم را بگیرن😔 التماس دعا خیلی خیلی سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17567 چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال ... عزیزم ... انشاا... منو تگ کنی بیام بی بی چک مثبتتو ببینم نی نی دارشدنتو ببینم ..چندم انتقال داری یعنی😍😍😍😍
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17567 چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال ... من بعد یکسال باردارشدم مامانم نذر کرده به بچه ها غذا بده تو مسجد..شهادت حضرت زهرا
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 عزیزم ... انشاا... منو تگ کنی بیام بی بی چک مثبتتو ببینم نی نی دارشدنتو ببینم ..چندم انتقال داری یعن ... چشم حتما عزیزم۲۶اذر روز شهادت حضرت زهرا و من احتمالا یک هفته تا سه روز قبلش انتقال دارم ... سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 من بعد یکسال باردارشدم مامانم نذر کرده به بچه ها غذا بده تو مسجد..شهادت حضرت زهرا ان شاالله ک بارداری بدون خطرو راحتی داشته باشی و زایمانت هم ب موقع و راحت باشه ....برای منم دعاکن محتاج دعام سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17567 چشم حتما عزیزم۲۶اذر روز شهادت حضرت زهرا و من احتمالا یک هفته تا سه روز قبلش انتقال دارم ... انشاا... نی نیای تپلی و سالم برامون میاری😍
sara__1373 عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 17567 ان شاالله ک بارداری بدون خطرو راحتی داشته باشی و زایمانت هم ب موقع و راحت باشه ....برای منم دعاکن مح ... چشم حتما دعات میکنم انشاا.. لایق باشم..مرسی از دعات راستش فقط بی بی چکم مثبت شده نه ازمایش رفتم ن سونو قراره ۲۹ ابان برم سونو ببینم چی میشه
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 چشم حتما دعات میکنم انشاا.. لایق باشم.. مرسی از دعات راستش فقط بی بی چکم مثبت شده نه ازمایش رفتم ن ... ان شاالله ک عزیزم همه چی درست میشه نگران نباش .توکل به خدا سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ambitious_girl عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سلام عزیزم چه خبر؟ آی وی اف انجام دادی؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 سلام عزیزم چه خبر؟ آی وی اف انجام دادی؟ سلام عزیزم بله ۸جنین فریز کردم ک انشاالله ۲۰روز دیگه انتقال بدم . سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ambitious_girl عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سلام عزیزم بله ۸جنین فریز کردم ک انشاالله ۲۰روز دیگه انتقال بدم . انشاءالله که خوب پیش میرهالان سر سجاده ام و میخوام برات زیارت عاشورا بخونم هدیه کنم به شهید علمدار التماس دعا دارم 💝 🌱🫂Softly , I become endless, in you
ambitious_girl عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 سلام عزیزم بله ۸جنین فریز کردم ک انشاالله ۲۰روز دیگه انتقال بدم . عزیز جان... میدونم عمدی نبوده..کلی انشالله متصل فحشه به خدا یعنی خدا رو ما ساختیم ان شاء الله باید بنویسی🌸 🌱🫂Softly , I become endless, in you
nedajon مدیر استارتر عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23017 عزیز جان... میدونم عمدی نبوده..کلی انشالله متصل فحشه به خدا یعنی خدا رو ما ساختیم ان شا ... ممنون از یاداوریت🌹 سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....