2777
2789
ان شاءالله عزیزم.ب همچنین

سلام عزیزم امضات روخوندم...

شاید خیلی نذرها کرده باشی ولی حتما روضه حضرت زهرا نذرکن...

یا نذر کن شهادت حضرت زهرا غذا بدی به هرچند نفر ک میتونی یا به فقیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم امضات روخوندم... شاید خیلی نذرها کرده باشی ولی حتما روضه حضرت زهرا نذرکن... یا نذر کن ش ...

چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال دادم ، اگه تونستم ی نذر براشون میکنم تا دستم را بگیرن😔 التماس دعا خیلی خیلی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال ...

عزیزم ... انشاا... منو تگ کنی بیام بی بی چک مثبتتو ببینم نی نی دارشدنتو ببینم ..چندم انتقال داری یعنی😍😍😍😍

چشم عزیزم ، ممنون از لطف و پیشنهادت ، اتفاقا شهادت حضرت زهرا دقیقا سومین روزی میشه که من جنین انتقال ...

من بعد یکسال باردارشدم مامانم نذر کرده به بچه ها غذا بده تو مسجد..شهادت حضرت زهرا

عزیزم ... انشاا... منو تگ کنی بیام بی بی چک مثبتتو ببینم نی نی دارشدنتو ببینم ..چندم انتقال داری یعن ...

چشم حتما عزیزم۲۶اذر روز شهادت حضرت زهرا و من احتمالا یک هفته تا سه روز قبلش انتقال دارم ...

من بعد یکسال باردارشدم مامانم نذر کرده به بچه ها غذا بده تو مسجد..شهادت حضرت زهرا

ان شاالله ک بارداری بدون خطرو راحتی داشته باشی و زایمانت هم ب موقع و راحت باشه ....برای منم دعاکن محتاج دعام

ان شاالله ک بارداری بدون خطرو راحتی داشته باشی و زایمانت هم ب موقع و راحت باشه ....برای منم دعاکن مح ...

چشم حتما دعات میکنم انشاا.. لایق باشم..

مرسی از دعات راستش فقط بی بی چکم مثبت شده نه ازمایش رفتم ن سونو قراره ۲۹ ابان برم سونو ببینم چی میشه

چشم حتما دعات میکنم انشاا.. لایق باشم.. مرسی از دعات راستش فقط بی بی چکم مثبت شده نه ازمایش رفتم ن ...

ان شاالله ک عزیزم همه چی درست میشه نگران نباش .توکل به خدا

سلام عزیزم چه خبر؟ آی وی اف انجام دادی؟

سلام عزیزم بله ۸جنین فریز کردم ک انشاالله ۲۰روز دیگه انتقال بدم .

ان‌شاءالله که خوب پیش میره

الان سر سجاده ام و میخوام برات زیارت عاشورا بخونم هدیه کنم به شهید علمدار 

التماس دعا دارم 💝

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

عزیز جان... میدونم عمدی نبوده..کلی انشالله متصل فحشه به خدا یعنی خدا رو ما ساختیم 

ان  شاء الله باید بنویسی🌸

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
عزیز جان... میدونم عمدی نبوده..کلی انشالله متصل فحشه به خدا یعنی خدا رو ما ساختیم  ان  شا ...

ممنون از یاداوریت🌹