2777
2789
عنوان

کارگر پررو و فضول

366 بازدید | 40 پست

ببخشید بابت عنوان نامحترمانه، خواستم اینطوری شاید افراد بیشتری بیان توی تاپیک 

ما یه خانمی رو استخدام کردیم که روزی ۳ ساعت ثابت بیاد برای اشپزی و کار های خونع
از همین اولم بابام کل مسئولیت کنترل این خانمه رو سپرده به من و همش تاکید میکنه که جدی برخورد کن و با کارگر باید اینطوری رفتاری کنی و حالیش کن فلان و رک باش و پر روش نکن و ...
کلا مثل تو فیلما میخواد برخورد کنیم با این خانم ولی من اصلا اینطوری نمیپسندم و میخوام کاملا محترمانه باشه و اصلا حتی نمیدونم باید چی خطابش کنیم که در محترمانه ترین حالت ممکن باشه، آبدارچی؟نظافتچی؟تمیزکار؟
حالا شنبه روز اول کاریشون هست و من قراره بگم زودتر بیان که صحبت کنیم.
نه میخوام حس کنه که اینجا نگاه بالا به پایین هست بهش و نه از بخورد منعطف من سو استفاده کنه
.اول اینکه چطوری بهش بفهمونم بابام چطوریه و چقد جدی و حساس و ایراد گیر و غرغرو هست.
دوم اینکه چه چیزایی رو باید بهش تاکید کنم و اگر میشه لطفا بکید که چطوری محترمانه موضع خودمو مشخص کنم

بابام واقعا حساسه و خیلی ایراد گیره، هر جای کار این خانم مورد پسندش نباشه بعدا میخواد هی برای من چالش ایجاد کنه و تو کله من غر بزنه

بخاطر همین میخوام اول کاری تکلیفم مشخص باشه باهاشون

خودم روی اینکه هی بخواد سوال بپرسه و چرا مامانت نیست و چرا فلان میکنی و بابات چکاره است و اینا حساسم‌. چجوری محترمانه بهش بگم که سوال نپرسه و کنجکاوی نکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم روی اینکه هی بخواد سوال بپرسه و چرا مامانت نیست و چرا فلان میکنی و بابات چکاره است و اینا حساسم ...

برای چند وقت میاد ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خودم روی اینکه هی بخواد سوال بپرسه و چرا مامانت نیست و چرا فلان میکنی و بابات چکاره است و اینا حساسم ...

از اول صمیمی نشو زیاد سوالم پرسید جواب نده ولی ن اینکه طرف و خورد کنی

نه منظورم تو خونه خطاب کردنش نبودکلا نمیدونم این شغل رو بخوام بگم چطوری بگم که محترمانه باشه

نیروی کمکی

از بچگی یه خانومی بود میومد برای انجام کارها هیچوقت باهاش از بالا به پایین رفتار نکردیم و واقعا خانوم خوبی بود

دخترشم هم سن من بود و باهم بازی میکردیم الانم دخترش برای کارای خونه کمکم میکنه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

نام فامیلی طرف رو با خانم صدا بزن 

من صداش میزدم حاج خانم 

چون سن بالا بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه منظورم تو خونه خطاب کردنش نبودکلا نمیدونم این شغل رو بخوام بگم چطوری بگم که محترمانه باشه

کارگر منزل 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قراره ثابت بمونه تا سال دیگه

پس همون شنبه بگو من و پدرم اصلا خودمون نمیاد در مورد مساعل شخصی و خصوصی مون کسی سوالی بپرسه و اگر همچنین سوالی پرسیده بشه از همون لحظه دنبال نیروی جدید خواهیم بود و عذر طرف رو می‌خواهیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خانم فلانی یا فلانی خانم صداش بزن 

سوال شخصی پرسید بگو چرا این مسأله براتون مهم شده ؟ و منتظر جوابش نمون و به هیچ وجه به چیزی که میگه گوش نکن مثلا میگه نه همینطوری گفتم فلان گوش نده و جواب نده همین یه جمله رو بگی تمومه دیگه هیچ سوالی نمیپرسه 

بهش بگو بابام توی تمیزی استاندارد های به شدت سخت گیرانه ای داره ، من مواردی که بابا تاکید کرده رو بهتون میگم در نظر داشته باشید که رعایت بشه بعد هر کدوم رو که میگی تاکید کن روش و چند روز اول نظارت کن بالا سرش وایستا 

بعد قشنگ توضیح بده که دقیق چی میخوای 

برنامه غذایی اگر داری بده بهش 

برنامه نظافت خونه اگر بهش بدی خیلی خوبه یعنی نظافت روزانه که داره علاوه بر اون هر روز یه قسمت خونه رو بصورت مجزا عمقی نظافت کنه

وسایل نظافت رو تکمیل کن انواع شوینده ها سطل دستکش طی جارو همه چیز 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85